Doblo D4 Fiyat ve Özellikleri

partner daha güçlü olanbilir ama doblonun torku daha yüksek ayrıca hızda aeorodinamik yapıda çok önemli

Doğru bizim D3 lerin torkları daha yüksek ama arada 10 beygir güç farkı var.Hızlanmada hangisi daha önemli bilmiyorum beygir mi tork mu? aerodinamik özellik de önemli ama bizim D3 lerin kasası daha ağır bildiğim kadarıyla.Gene de fabrika verilerine baktığımızda Partner 12,5 sn D3 13,4 sn olarak görülüyor 0-100 hızlanması...

partner kullandım gerçekten seri ama evet

Son düzenleme:
Partner bence de daha seri zaten fabrika verisinden belli.Ama bu tür yarışlarda şoför de çok önemli etken...

evet şöförde çok önemli teknik aççıdan bakınca partne geçer gibi görünüyor

ama şuda var 1.9 jtd de 105 hp ama hacdminden dolayı hepsini tokatlıyor😀

Fabrika verileri
Partner 1.6hdi 1453kg
Doblo 1.3mjet 1380kg
Doblo 1.6mjet 1420kg

Peki 1,9 JTD 105 HP ile 1,6 105 Hp D3 doblolar kapışsa kim geçer kalkışta🙂

Ağırlık farkından dolayı 1.9mjet alır.

@Sezgin Tok

Vayy Partner daha ağır öyle mi? Ancak youtube da çiplenmiş Doblosunun hız videosunu koyan bir arkadaş D3 premionun yakıt deposu full iken 1700 kg civarında olduğunu yazıyordu.Kantara girince bu değeri görmüş kendisi...

her şekilde 1.9 jtd tokatlar

Bu partnerdeki 1.6 motor ford-peugeot-volvo-cıtroen gibi firmaların ortak geliştirlen motoruydu yanlış hatırlamıyorsam.

Fabrika verilerine göre öyle gözüküyor. Videodaki doblonun boş bir araç olduğunu zannetmiyorum jant vs modifiye vardı. Video altındaki yazıda yazılanlar göreceli araç kantara çıktığında araç içinde birisi var mıydı? Jant 205 50 R17 ses sistemi vb kavramlar aracın ağırlığını arttıracak faktörlerdir.

Evet doğrudur birçok araçta kullanılıyor bu motor.

yalnız ne olursa olsun o modifiyeler 300 kg lık farkı oluşturmaz bence...

Tabiki sadece modifiye 300kglık ağırlığı oluşturmaz. Doblonunda 1700kg nasıl geldiğine anlam veremedim o yüzden bu faktörler aklımda geldi.
Fabrika verilerinin yanlış olduğunu düşünmüyorum. Ona göre konuşuyorum.

Belki o arkadaşın girdiği kantarda bir sorun vardır.300 kg fark az değil çünkü...

Evet göreceli konular.

Ama ben gene de yeni D4 doblolarda 120 HP lik Bravo motorunu görmek isterdim.Chip tuning ile 150 Hp nin üzerine çıkardı o motor...

Ya arkadaşlar bence bu kadar ince eleyip sık dokumanıza gerek yok motoruna zaten diyecek yok, kendi sınıfındaki araçlarla yan yana koyun geçin karşısına bakın KARİZMASI YETER dobinin 🙂

Görüntü ok ama motorda da en iyisi olmasını isterdim Doblonun...

Back