Ya bazen vergilere kızıyorum bazende devlet kazanıyor diyorum. Çocukken hatırlarımda o köy yollarını İstanbul'dan Artvin/Arhavi'ye gidene kadar neler çekiyorduk. Köstebek yuvası yollar, tam bir eziyetti. Araçları mahvediyordu. Ama şimdi yine yollarımız falan iyi ama ne bileyim çok fazla vergiler :/
bana göre şimdi bile rakipsiz 😀 duble yolda caddyle yarıştık 5.viteste burun buruna gidiyoduk adamla unutmuşum 6 yı 😀 sonra 6 ya çeknce biraz ilerleyip viraja geldi bıraktım zaten
Bu kalkışlar biraz göreceli bence (internetteki videolardan bahsediyorum) 1.3 doblo ile 1.6 partner vs. videolar yanıltıcı olabilir izleyenler için. Ben doblomu almadan önce 2 aracıda test ettiğimde peugeot biraz daha seri 0-100 seri gibi geldi birde biraz daha az yakıyordu (1.6 için) ama iç mekan ve süspansiyonlar sertti beni cezbetmedi. Ama yol tutuş çok hoşuma gitmişti partner tedirgin olarak girdiğim bir virajda dobloya göre çok daha az yatarka girdi buda sertlikten dolayı olsa gerek. Genel olarak doblonun artıları peugeot tercih listesinden çıkarıyor. Birde 1.3 doblonun 6 ileri olmasını çok isterdim. Büyük ihtimalle doblo kullananların 1.6 tercih sebeplerinden birisi 6.vitesdir.
Evet 1,6 nın hem daha güçlü olması hem de 6 vites olması en önemli tercih sebebi.Partner 5 ileri mesela belki yeni modellerine 6. vites koyarlar.Şu an en büyük rakibi yeni Connect Dobloların.bakalım yeni Connect ile D4 lerin kapışmasından kim galip gelecek?