park lambasını yakınca yanması lazım, 12v araçtan teybin turuncu kablosuna kadar geliyor olması lazım ve parkları kapatınca sönmesi lazım. O zaman sizin soketi eklerken araç kısmından hiç sokete bağlantısını yapmamışlar
Yolladıkları sokette şu turuncu kablo boştaydı, üzerinde de etiket yoktu, aracın göğsünden gelen kablolarda bir tane boşta duran kafası körlenmiş bir kablo vardı, önce ölçtüm bir değer alamadım, sonradan kontak aklıma gelince kontağı açtım baktım 12v geliyor, şansa parklara bağlı kabloyu sanki özel ayırmışlar gibi buldum,
Sokette de back geri kamerasına ait, key1 de değil, geride belirsiz bir turuncu kablo kaldı, riske girip test için anlık dokundurdum baktım tuşlar yandı
😉
Sorunu bu şekilde çözdüm, siteye yorum yaparken bunuda belirteceğim, çok soran oluyordu ama hiçbirine cevap vermedi adam.
Şimdi parklar yanınca ekran ışığıda kısılıyor yan aydınlatmalarda açılıyor, güzel oldu şimdilik, Vidayıda eski ups vardı onun vidaları tam oldu, sonra ona birşey uydururum.
Usb kablolarını da arka orta kısıma ufak bir alan oyarak çıkarttım, deliğin önüne de GPS alıcısını blokladım.
kamera olayı var, onuda başka zaman takarım, yada direk yeni kamerayı alınca onu takarım, bir daha arkalara delik açmayayım şimdi.
Her sitede bir konuda bir babayiğit çıkıyor yardıma, bu konuda da sen oldun, Allah razı olsun, seninde işine koşan çok olsun inşallah.