Doblo Chip Tuning Uygulaması

yeni doblolar içinde bir takılım videosu hazırlarsa cok iyi olur birde tam fiyatlarını ve güç degerlerini tam olarak verebilirse memnun oluruz....🙂

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız Aksi Halde Soru ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir...

bilgiler için teşekkürler

yeni doblolar içinde bir takılım videosu hazırlarsa cok iyi olur birde tam fiyatlarını ve güç degerlerini tam olarak verebilirse memnun oluruz....🙂

chip takılma videosu benim araç için ilk mesajda mevcuttur.

*clap* açıklamar için teşekkürler ben 2004 senesinden beri doblo kullanıyorum ve yaklaşık sadece doblolarla 800 bşin km yapmmışımdırım.doblo deyince 1.9 105 lik benim için özellikle 2003 modeller.benim sormak istediğim tam ne marka kullamamız gerek bana bunun için bilgi verirseniz sevinirim.*muz*

arkadaşım ben 1.3 kullanıcısıyım ve çok memnunum.ama sen 1.9 dan inip 1.3 binersen biraz zorlanırsın.çünkü 1.9 daha seridir.ama yakıt konusunda dersen 1.3 multijet derim.

usta güle güle kullan nice seneler inşallah ama yakıt dersen eğer bende 2010 pirimiyoda vardı yakıtta ancak şehir içinde vede şehir dışında 70 seksen kilometreyle ekonik başka bi artısı yok.sollama yapamassın rampada bayılır devir saati 38 binde 140 civarlarında giyor 1.3 bunun yanında 1.9 140 km deyken 30bin devirlerde geziniyor.
yani kullanıcıya ve işin şartlarına bağlı ekonomi *clap*

1.9 ların tek dezavantajı vergisi.yoksa yakıt 1.3 lerle neredeyse aynıdır.yüksek hızlarda daha az bile yakar.

Benim aracımda yazılım var ama 1.9 lara tavsiye etmiyorum zira ayağınızın altındaki fazla güç aracı kaydırmanıza sebep olabilir. Araç şu an 135 beygir ve yaklaşık 280 tork.Bu güce güvenerek bazen ani sollama yapabiliyorum aracın kafası oynayabiliyor. Özellikle ıslak yollarda çok tehliekli olabilir. D2 kasa bence daha fazlasını götürmüyor. Yaptıracak arkadaşlara 1,9 için tavsiye edilmez.

Benim aracımda yazılım var ama 1.9 lara tavsiye etmiyorum zira ayağınızın altındaki fazla güç aracı kaydırmanıza sebep olabilir. Araç şu an 135 beygir ve yaklaşık 280 tork.Bu güce güvenerek bazen ani sollama yapabiliyorum aracın kafası oynayabiliyor. Özellikle ıslak yollarda çok tehliekli olabilir. D2 kasa bence daha fazlasını götürmüyor. Yaptıracak arkadaşlara 1,9 için tavsiye edilmez.

*tup**tup**tup*

kontrolsüz güç güç değildir 🙂

@serdarengin
Evet haklısın bende box yaptırdım sade karaduman vardı baska bi halta yaramıyodu.şimdi çip partikül iptali pedalbox hava filtresi 155 hp oldu aracım 380 torka çıktı.aracımdan zevk alır hale geldimm

@Fethi KORKUT
Aynen
Hissedilmeyen guc ise yaramaz
Gizli gucu hissedip kullanmaliyiz

@Abd-ullah

Benim aracımda 1.9 JTD ve kendim ufak tefek oynamalar yaptım turbo basıncın da oynama ve ufak tefek değişikler ile 10 bg gibi artış aldığımı düşünüyorum.

ve şu an da yazılım olayına çok sıcak bakıyorum ancak yorumuzu okuduktan sonra şüpheye düştüm. Ben zaten bu dediğiniz pati ve kafa sallamasından dolayı jant ve kastği değiştirdim çünkü orjinal jant lastik çok yetersiz kalıyordu , şu an 205 tabanlı 55 yanaklı 16 " büyüklüğünde jant lastik kullanıyorum ve drag yarışlarında patisiz kalkamıyorum ancak araç 1. vites te patiden kurtulup kısa sürede toparlıyor ve gücü asfalta aktarıyor ve 1 vites dışında sıkıntısız şekilde asfaltta yürüyorum .

Şimdi yazılım attırınca yaklaşık 35 bg gibi bir artış alacağım ve kendi oynamalarımda beraber 150 hp gibi bir şey olacak aynı oranda tork ta artacak.

İçimdeki şüphe acaba doğru lastik seçimiyle aracı yolda tutamaz mıyım kafa savrulurmu aracın şase si bu gücü kaldırır mı ?

2004 yılında kendi clasmanın drag şampiyonu bir doblo var benim le aynı motor ve aynı kasa yaklaşık 200 hp gücünde ama o araç sadece drag için tasarlanmış trafikte kullanılmıyordu bildiğim kadarıyla ben trafikte de kullanacağım için şüpheliyim , siz lastik konusunda bir iyileşmeye gitmemişmiydiniz acaba ?

@ToeXicT
Hayır gökhan. Benim amacım söylenenlere inanıp yakıtın düşeceği idi. Ama o zaman cahilliğimize geldi. Yakıt amaçlı olduğundan lastiklerle hiç oynamadım.

@Abd-ullah

Peki yakıtta da düşme olmadi mi normal kullanımda orjinal yazılımına geri mi döndünuz?

Hayır yakıtta düşme olmadı sakin kullandığım halde. Ha yol bilgisayarında hemen 1 litre düşüyor ve siz hemen seviniyorsunuz. sonra pompa hesabında dumura uğruyorsunuz. Orjinal yazılıma BİRMOT ta döndüm.

Gözle görülür bir düşüş için partikül filitresini boşalttırmanız lazım şu an aracım 155 hp ama sehir içi 6.5-ile max 7 litre yakıyor

Back