doblo aksesuarları

Kendim D2 aracımın üst rafına bagajına ve pedalların üstü ve Torpido altına yaptım. Üste ve bagaja beyaz diğerlerine kırmızı çektim.Akımı üst aydınlatma anahtarından aldım. Silikonlu Şerit led kullandım .

@mesut170

üst aydınlatmadan hattı çekerken nasıl bi yol izledin tam olarak yani kablolar gizli mi yoksa açıktan mı geçiyo.

Kabloları gizli geçirdim. Üstte raf dibinde.Altlarıda direk lastiklerin içinden sigorta kutusunun oraya çektim. Bagajıda bagaj aydınlatma lambasın dan akım aldım ledleri bagaj hoparlörinin altına çektim. Karşıya kabloyu da yerdeki plastik altından cektim

@mesut170

özellikle bagaj kapısının üstüne öne bakıcak şekilde istiyorum.arkadan bakınca direk ledler görünmiycek ama bi ısık oldugu belli olucak otantik şeyler işte 😛 deneyip bi bakalım

herşey için saol mesut abi

Ne demek kardeşim.

Yap resimlerini yayınlamayı unutma.

@mesut170

bi yaz gelsinde alıcam kucagıma 😀

@asaglam Ben yaptırdım benim aracta var onu elektrikciye goturursun led yerlerini soylersin onlar o ledi aküye baglayarak yapabilir

@ermangg

saolasın erman kendim bi deniyeyim bakalım olmadı elektrikçiye çakarız bi selam.

Sen yaparsın çok basit

Hayırlı akşamlar tüm arkadaşlara yeni kasa d4 premio aldım ama ön tampon altında trekkingdeki gri eki nerden bula bilirim yardımcı olurmu sunuz tekrar hayırlı akşamlar allah rahatlık versin

Hayırlı akşamlar tüm arkadaşlara yeni kasa d4 premio aldım ama ön tampon altında trekkingdeki gri eki nerden bula bilirim yardımcı olurmu sunuz tekrar hayırlı akşamlar allah rahatlık versin

hayırlı uğurlu olsun maşallah.👍👍👍👍👍

konuyu gören arkadaşlarımız yanıtlıcaktır

ok sizleri facebook team doblo grubumuzdada görmek isteriz.

Back