doblo aksesuarları

bizim ön camlardada film var sorun olmadı muaynede rka camlar orjinal renkli zaten

2 gün önce normal lastiklerimle muayneden geçtim sorun yok ...

sadece diş derinliklerine baktılar

hiç bir sorun yok ... hava açık ve 10 derece cıvarındaydı

saygılar

Merhaba, doblonun arkasına aparat taktırıp motorsiklet koyabilir miyiz? kamp ve benzeri yerlerde cross motor sürmek istiyorum ama arkadaşlarımla gitmek isyorum. bu aksesuarların adını iblen var mi?

koydurabilirsiniz tabikide ama ismini bilmiyorum

İyi geceler.
Dobloma bir kaç krom aksesuar alacağım. İnip binerken ister istemez kapı eşiklerine basılıyor içim gidiyor.
Forum şnt tuning anlaşmalı ama fiyat alabileceğimiz bir sitesi yok. (Sahibinden den başka)
Birde forumdan satış yapılacakmış doblo aksesuarları nereden alayım nasıl ucuz ve kaliteli ürün temin edebiliriz.

Arkadaşlar benim dobloda sıfır alındığımda serviste fiat amblemi olan krom korkuluklar taktırdım geçenlerde yolda plastik duba altıma girdi gece görmedim oda arkadaki korkuluğun plastiğini yerinden çıkarmış servise sordum yedek parçası yokmuş o plastikleri servis dışında nereden bulabilirim birkaç servisi araştırdım hatta çağrı merkezini aradım resimleri mail attım bir sonuç alamadım herkesin gözüne batıyor başta benim doblomu seviyorum yardımcı olabilirmisiniz

@İlhan68aksaray

Aksesuarlarin yedek parcalari servoslerde bulamazsiniz uretim yerlerinde bile olacagini sanmam

Sezgin aksesuari SERDARENGİN Serdar Abi ye bi danis belki teamdolo aksesuar tuningten temin edebilirsin

kapi esiklerine biz aldigimiz gibi taktirdik cok ise yariyor cizilmesini onluyor ben 2011 de orjinal olarak servisten 40 tlye taktirmistim

Serdar Abi forumda buradan ulaşabilirsiniz

Ön tampona takılan 6 cm. ekstra tampon lipleri sürüşte sıkıntı yaratır mı? Yüksek hızda rüzgâr direnci gibi.

Slm arkadaşlar yeni Doblo bijon aralığı 5*98 ama 5*100 oluyor diyorlar 215.45.17 sürtme yapiyormu arkadaşlar yardim

Ayrıca Turgay konuyu ana sayfa alt tarafında lastik jant bölümünde acarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

ledlerle ilgili detaylı bilgi aktarabilicek varsa bi çıtlatabilir mi (bağlantı vs )

@mesut170

araç içi led aydınlatma düşünüyorum nasıl yapabilirim fikir verebilirmisin??

ledlerin temini, bağlantısı nasıl yapılırsa iyi olur vs

Back