Kendim D2 aracımın üst rafına bagajına ve pedalların üstü ve Torpido altına yaptım. Üste ve bagaja beyaz diğerlerine kırmızı çektim.Akımı üst aydınlatma anahtarından aldım. Silikonlu Şerit led kullandım .
Kabloları gizli geçirdim. Üstte raf dibinde.Altlarıda direk lastiklerin içinden sigorta kutusunun oraya çektim. Bagajıda bagaj aydınlatma lambasın dan akım aldım ledleri bagaj hoparlörinin altına çektim. Karşıya kabloyu da yerdeki plastik altından cektim
özellikle bagaj kapısının üstüne öne bakıcak şekilde istiyorum.arkadan bakınca direk ledler görünmiycek ama bi ısık oldugu belli olucak otantik şeyler işte 😛 deneyip bi bakalım
Hayırlı akşamlar tüm arkadaşlara yeni kasa d4 premio aldım ama ön tampon altında trekkingdeki gri eki nerden bula bilirim yardımcı olurmu sunuz tekrar hayırlı akşamlar allah rahatlık versin
Hayırlı akşamlar tüm arkadaşlara yeni kasa d4 premio aldım ama ön tampon altında trekkingdeki gri eki nerden bula bilirim yardımcı olurmu sunuz tekrar hayırlı akşamlar allah rahatlık versin