Burdaki servisin bana söylediği 3 şey var 1. Enjektör sorunu olabilir 2. Monifold kurumu ve 3.sübablardaki kurumdan kaynaklı genelde euro 5 motorlarda aracın kullanıcısının aracı uzun mesafelere değil kısa mesafelerdeki düşük devirdeki kullanımından ötürü olduğunu söylüyorlar dökülmeden birşey dememiz imkansız önce enjektorler sökülüp bakılacak sonra monifold sökülüp bakılacak en son sübablar sökülüp bakılacak bunların toplam işçiliğine sadece kaba taslak 2000 tl fiyat yazılmış sadece aracın söküm işine 3800 tl sadece monifold conta vs bunlar yazılmış haliyle araca girilince ne çıkar oda belli değil iyi bir ustam var oda motoru açtırma diyor çünkü motorunda her hangi bir sorun yok diyor serviste motorunda anormal bir durum yok diyor ben 3000 km evveli würt yakıt temizleyici koydum araca onu koyduktan sonra böyle oldu desem yeridir çünkü araçta böyle bir sorun yoktu dediğin gibi yakıt deposunu temizletip enjektorlerine baktıracağım Trabzon tarafına bir türlü gelemiyorum hastalık yüzünden ötürü şehirler arası geçiş yasak şuanda kalkar kalkmaz o tarafa geleceğim ama servise girmem çünkü o kadar mebla ödeyemem kardeşim aracım 204 binde şuan 201 binde enjektor temizleyicisini koydum keşkede koymasaydım peki bunları yaptırdıktan sonra kesildimi bu duman işi benimki devamlı yapmıyor sadece soğukken yapıyor sabahları ilk marşta ve akşamları ilk marşta yapıyor bir çok araçta da gördüm bunu