Doblo 1.3 90 mı 1.6 105 mi?

@MEHMET78
Aynen katılıyorum.1.910 JTD bir efsanedir.

@MEHMET78

Simdi motorlu tasit vergisi 1.3 le 1.6 aynimi ?

@Sezgin Tok
Biz insan oğlu hep isteriz.
Bu neden ile ben hep 1.6 öneriyorum.
Ah keşke dememek için
Yoksa neler isteriz neler....

2006 - 2007 yıllarında 1.3 6 İleri Puntolarda kullanılmıştı. Ne gibi sorunlar oldu acaba kullanmadılar sonra merak ettim doğrusu.

@Cetin
1.3 opel astra yıllarca sıkıntı çıkarmadan çocukluk arkadaşımda kullanıldı. 1.3 6. vitese attığın an araç koklama moduna giriyordu.
Ben az çok tahminimce 1.3 e 6 ileri koyarsalar 1.6 nın satışlarını ciddi etkiler fiat ın satış polisitkası 1.3 dobloya 6 ileri getirmezler. Bari 1.6 ya zf9 otomatik getirseler benimde 1.6 geçme sebebim olurdu.

@Smpo

Evet 1,3 - 1,6 - 1,9 MTV aynı.

Motorlu Taşıtlar Vergisi Kamyonet. kamyon (1-6 yaş) -1.500 kg’a kadar 637,00TL

Motorlu Taşıtlar Vergisi Panelvan. Motorlu karavan (1-6 yaş) 1900 cm³ aşağısı 945,00TL

Devlet bizden Panelvan vergisi alıyor ama yollarda kamyonetlerin hız sınırına uymamızı istiyor. Yaman çelişki işte.

Son düzenleme:
1,3 anlatldıgı kadar hantal veya performans vermiyen bi motor degil aksine ekonomik olarak ideal bi motor d4 ü almadan öncede fiorino 1,3 kullanıodum memnun kaldıgım için tekrar 1,3 d4 aldık. fiorinodan geçiş yapma nedenimizde iç hacim küçük geldigi için degişim yapmak istedik 1,3 ten memnunuz yani kullanıma göre hantallıgı veya yakıtı degişebilir . yokuşta kalırım falan derdi yok kullanıcıya kalan birşey o kaldıki fiorinomun veya doblomun yokuşta pıstıgını görmedim çogu aracı tokatlıyor yani 1,3 deyip ön yargılı olmayın 🙂

@Sezgin Tok
1,6 daki pişmanlığım budur istanbulda trafikten dolayı çok yakıyor 1,3 punto vardı antalyaya 120 tl ye gittim yasal hız sınırları içerisinde 1,3 arabaya binip 1,6 lık performans beklemek olmaz çabalarsan zararlı çıkarsın ama sezgin abi gibi keşke 1,3 alsaydım 😀
1,6 diye yapıştırıyorum yakıt ve cezalar pişmanlığımı vuruyor 😀
aracı alalı 11 ay civarı oldu 2 radar ödedim 😀 çok pişmanım 🙂 lütfen beni dinleyin 😀

@gökhangün
Ya diyorum ya 1.3 alınca otomatikmen insan şehir içinde dinginleşiyor 🙂 zaten arabanın biyere gittiği yok 🙂 sende ne basıcam la diyon sonra şehir içi ortalama tüketimde bi bakıyon 5.9 6.3 arası geziyorsun. Uzun yola çıkınca da la şimdi bassam ceza gelecek korkusu zaten arabanın biyere gittiği yok 🙂 ne basıcam la diyon bi bakıyon ortalamaya 5 in altına indirebiliyorsun az yakınca insanın yüzü gülüyor 🙂

Avut un kendinizi avutun. ...
Ben 1.6 ile radar var basmayalim yapınca yine 5 ve altı değerler görüyorum.
Güç ayağının altında olacak .
Haaa sen nezaman kullanacaksin o na karar vereceksin.

Son düzenleme:
D3 1.3 tu 1.3 tende cok memnunduk zaten ilk once 1.3 ecojet premiyoya karar verdik fakat hazir trekkingi gorunce 1.6 aldik cokta memnunuzd4 1.6 performansi olarak gercekten cok fark var 1.6 gucunu gosteriyor 1.3 ile kullandigimiz guzegahta 6.5 7 arasi yakiyordu 1.6 da 6.5 7.2 arasinda ki suan ortalamq 6.6 1.56 gercekten ekonomik bi motor ve ekoniminin yaninda performansida goz dolduruyor 1.3 u zorladigimda 9.5 litreleri gorebiliyor 1.6 suan maksimim 7.4 gordum kisaca yakit tuketimi olarak bi fark yokmus

Bugün 1.3 ü teslim aldım sollamalarda biraz atiklik istiyor ama yokuşlarda ve hızlanmalarda üzmedi. 70-110 arası vites düşürmeden gidebiliyorsunuz. Korktuğum gibi çıkmadı açıkçası

@dgkn90.000 km kullanmışım hangi önyargıdan bahsediyorsun aracına hiç 300-400kg yük atıp kullandınmı? Yoksa bomboş vaziyettemi kullanıyorsun? Devrini aldıktan sonra 3.vitesten sonraki durumunumu söylüyorsun yoksa ilk kalkıştaki durumunumu? Hiç 400 kg cık küçük bir yük ile dik yokuşta kalkmayı denedinmi? Ben baskı balatayı yenilediğim halde yükle yokuşta durunca kalkamıyorum malesef geri salıyorum aracı

Tokatlıyor demişsin anca 1.3 benzinli veya 1.6 şahinleri tokatlar 130 kmden sonra malesef hiç bir araca yetişemez bile hemde kulağımızın sıhhati için tehlikelidir...130dan sonra motor sesi resmen çıldırıyor

Tekrar söylüyorum Pişman olmak istemeyen 5bin fazla versin 1.6 alsın

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Peki 1.6 yi test ettinizmi ? Bir deneyin derim
.

Güçlü motor her zaman için ve her konuda iyidir
Zorlanmaz bundan dolayı da az yakar, uzun yolda sollamalarda korkmazsın ve kar yağdığında bile bir yerde saplanınca güçlü motor farkını gösterir

Kısaca kendimizi kandırmayalım

Back