Abd-ullah
Saygın Üye
Doblo- Kayıt
- 25 Aralık 2011
- Adı
- ABDULLAH
- Kan Grubu
- 0 +
- Meslek
- serbest
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio Plus
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2018
- Renk
- beyaz
Mehmet Ali Bey,arkadaşlar, chipten sonra yakıt düşüşünü yol bilgisayarından değil de klasik yöntemle takip etmenizi öneririm zira chip sonrası bilgisayar daha az gösteriyor.
evet aynen doğru tespit... chip ten sonra her depo bitişinde ölçüyorum yol bilgisayarı tam bi puan düşük gösteriyor gerçek değerden ... yani yol bilgisayarı ortalama tüketimi 5,1 gösteriyor mesela ama alınan yakıta göre hesaplayınca 6,1 çıkıyor... tabii bu durum her yazılım da aynı olmayabilir benim araca atılan yazılımda böyle bir durum var...
chipten sonra, yine söylüyorum sakin kullanım tarzı ile devam edilirse yaktıtta en azından artış olmuyor... bir miktar fazla yaksa bile sağladığı performans ve sollamalardaki verdiği güven için değer bence....
Öğrendiğime göre bilgisayar enjektörlerin açma kapama sürelerini baz alarak hesaplama yapıyormuş yada en azından ölçüm parametrelerden bir tanesi bu imiş. Chip tunning işleminde de enjektörlerden geçen yakıt miktarı arttırıldığı için doğal olarak bilgisayar yanılıyor. Benim arabam da chipli dolayısıyla benim bilgisayardaki sorun da çözülmüş oldu. Dediğiniz gibi basmassanız yakıt aynı kalıyor.
yetkili servisler chip tuning yapmaz......Bu chip işini yetkili servisler yapıyor mu?servis dışında işlem yapılınca insan güvenemiyor tam olarak.
yetkili servisler chip tuning yapmaz......Bu chip işini yetkili servisler yapıyor mu?servis dışında işlem yapılınca insan güvenemiyor tam olarak.
Lütfen kendinizi tanışma bölümünden tanıtınız,aksi taktirde sorularınıza cevap verilmeyecektir.adana'dayım 2011 doblo 1.6 'm var bana önereceğiniz chip box var mı acaba 1.9 vardı aralarında bayaaaa fark var onun gibi olmasısı istiyorum
2011 doblo 1.6 'm var bana önereceğiniz ADANA DA chip box var mı acaba 1.9 vardı aralarında bayaaaa fark var onun gibi olmasısı istiyorum TEŞEKKÜRLER
ustalar nerdesiniz
Hayırlı olsun...2011 doblo 1.6 'm var bana önereceğiniz ADANA DA chip box var mı acaba 1.9 vardı aralarında bayaaaa fark var onun gibi olmasısı istiyorum TEŞEKKÜRLER
ustalar nerdesiniz
chiptuning06 aldım 900 tl