Chiptuning Yaptık Cargoma:)

0 olan araçlarımda (linea ve fiorino) tutuyordu ama 2. el araçlarımda (doblo, ****) daha aşağı gösteriyor. Her neyse uzatmanın bir anlamı yok her araçta farklılık gösterebilir ama chip sonrası 1- 1,5 L düşmesi bence chip yapanların da işine geliyordur.

arkadaşlar, chipten sonra yakıt düşüşünü yol bilgisayarından değil de klasik yöntemle takip etmenizi öneririm zira chip sonrası bilgisayar daha az gösteriyor.

evet aynen doğru tespit... chip ten sonra her depo bitişinde ölçüyorum yol bilgisayarı tam bi puan düşük gösteriyor gerçek değerden ... yani yol bilgisayarı ortalama tüketimi 5,1 gösteriyor mesela ama alınan yakıta göre hesaplayınca 6,1 çıkıyor... tabii bu durum her yazılım da aynı olmayabilir benim araca atılan yazılımda böyle bir durum var...

chipten sonra, yine söylüyorum sakin kullanım tarzı ile devam edilirse yaktıtta en azından artış olmuyor... bir miktar fazla yaksa bile sağladığı performans ve sollamalardaki verdiği güven için değer bence....
Mehmet Ali Bey,
Öğrendiğime göre bilgisayar enjektörlerin açma kapama sürelerini baz alarak hesaplama yapıyormuş yada en azından ölçüm parametrelerden bir tanesi bu imiş. Chip tunning işleminde de enjektörlerden geçen yakıt miktarı arttırıldığı için doğal olarak bilgisayar yanılıyor. Benim arabam da chipli dolayısıyla benim bilgisayardaki sorun da çözülmüş oldu. Dediğiniz gibi basmassanız yakıt aynı kalıyor.

yakıt miktarını bsi gövde bilgisayarı diğer adıyla body computer hesaplar . bu bilgiyi ise yakıt deposundaki şamandıradan alır.yakıt deposunun hacmi body computere aracın üretimi sırasında programlanır.enjektör açılıp kapanma zamanları ecu tarafından başka parametreleri düzenlemek için düzenlenir.

İbrahim Ustanın tam adresini verebilirmisin acaba bende bu chip olaıyını düşünüyorumda

İbrahim ustanın adresi telefonu sitemiz adminlerinden baki abide var... onunla görüşülebilir...

450 tl ye chip firması ile anlaştık arkadaşlar..

ayrıca teamdoblo üyelerine bizden alacakları kod ile 50 tl indirim yapılacak, kredi kartına taksit var..

ayrıca memnun kalmayanlar sorgusuz,sualsiz 30 gün içinde para iade alabileceklerdir...

haftaya ürün sitemizden duyurulacaktır...

Bu chip işini yetkili servisler yapıyor mu?servis dışında işlem yapılınca insan güvenemiyor tam olarak.

Bu chip işini yetkili servisler yapıyor mu?servis dışında işlem yapılınca insan güvenemiyor tam olarak.
yetkili servisler chip tuning yapmaz......

yetkili servisler chip tuning yapmaz......

aynen.yapsalar zaten araçlarını o şekilde üretir firmalar.

Lütfen takanlar , Bilgisayar ortamında alınan değerleri buraya yazabilirlermi ? Yakıt - çekiş- sürat hızlanma v.b. gibi değerleri..... Teşekkürler....

Benim aracımda chip var .. memnunum.. dyno testi yaptırmadım ama çekişi arttı gayet iyi... yakıt için ise normal kullanımda en azından artış olmadı diyebilirim.. ancak şimdi yaptırmış olsam sitemizde reklamı olan 400 tl lik harici chip i tercih ederim... başka araca da taşınabilir olması çok artı bi faktör...

2011 doblo 1.6 'm var bana önereceğiniz ADANA DA chip box var mı acaba 1.9 vardı aralarında bayaaaa fark var onun gibi olmasısı istiyorum TEŞEKKÜRLER

ustalar nerdesiniz

adana'dayım 2011 doblo 1.6 'm var bana önereceğiniz chip box var mı acaba 1.9 vardı aralarında bayaaaa fark var onun gibi olmasısı istiyorum
Lütfen kendinizi tanışma bölümünden tanıtınız,aksi taktirde sorularınıza cevap verilmeyecektir.

2011 doblo 1.6 'm var bana önereceğiniz ADANA DA chip box var mı acaba 1.9 vardı aralarında bayaaaa fark var onun gibi olmasısı istiyorum TEŞEKKÜRLER

ustalar nerdesiniz

chiptuning06 aldım 900 tl

aracına yazılım yapan arkadaşlar kutu içi filtre takmayı ihmal etmeyin.hem motoru rahatlatırsınız farkınıda hissedersiniz *B*

Kutu içi filtre ile ilgili çok yazı okudum nette.. Olumlu olumsuz yarı yarıya gibi yorumlar...

bende chip tunig yaptırdım gercekten cok memnun kaldım benim araçda birde blow off vardı vites aralarında ki o 1 yada 2 saniyelik de kayboldu tavsiye ederim

Back