berat tarafından yazılan metin:
bugün kırılan şanzımanın resmini çektim
![]()
Baki abi ye katılıyorum bunu nasıl becerdiniz??bakiergul tarafından yazılan metin:
berat tarafından yazılan metin:
bugün kırılan şanzımanın resmini çektim
![]()
Onu nasil becerdiniz.....
Mustafa abi duymasın ondada 1.4 dynamic doblo var ama onda bu sorunlar olduğunu zannetmem....berat tarafından yazılan metin:
baki abi bütün ticaride kullanılan 1.4 lerde var kronikmiş bu problem zaten şanzımanları iyi değilmiş 1.4 lerin
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
Mustafa abi duymasın ondada 1.4 dynamic doblo var ama onda bu sorunlar olduğunu zannetmem....berat tarafından yazılan metin:
baki abi bütün ticaride kullanılan 1.4 lerde var kronikmiş bu problem zaten şanzımanları iyi değilmiş 1.4 lerin
😀 😀berat tarafından yazılan metin:
onda olmaz çünkü o husisi kullanıyor biz hep kullanıyoruz 6 senede 530 bin yapsın bakayım oluyormu olmuyormu 😀
Aynen abi bende 20 bin küsür hatırlıyorum *hmm*doblo vip premio tarafından yazılan metin:
mustafa abi ninkinde km yoktur çok sıfır gibi araba onda olmaz bişey yanılmıyorsam 20bin küsürdeydi
Aynen abi bende 20 bin küsür hatırlıyorum *hmm*doblo vip premio tarafından yazılan metin:
mustafa abi ninkinde km yoktur çok sıfır gibi araba onda olmaz bişey yanılmıyorsam 20bin küsürdeydi