buyurun size şanzıman :(

doblolar bence kendini sevdiriyor

bencede kendini sevdiriyor doblodan başka ticari minivana ısınamadım 😀

berat tarafından yazılan metin:
bencede kendini sevdiriyor doblodan başka ticari minivana ısınamadım 😀

anen hepsine bakıp test ettik ama doblo 1 numara*tup*

hiç yokta nkangoo gibi takla atmıyor

evet tam kendisi 6 kişi ve bagaş doluydu ve dağa çıktık çok kızmıştım babama
vay be dobloya bak 1.2 6 kişi bagaj dolu bide dağa çıkma 1.2 den beklenmicek performans *clap*

ben ilk aldığımızda 1.4 değil diye pek sevmiyodum am 1.4 daha iyi çıktı

o 1,2 dobloda 75 hp gücünde zaten 1,4 te 77 hp

bugün kırılan şanzımanın resmini çektim

15j5l.jpg

yuhh...ben bunu yeni gördüm!bu ne la?ben çok kırık şanzıman gördüm...böyle haşatını görmedim...baskı yatağı kırılmış!brawo...o koskoca bloğu kırmak yani...neresinden baksan...pess!

RAPTOR tarafından yazılan metin:

15j5l.jpg

yuhh...ben bunu yeni gördüm!bu ne la?ben çok kırık şanzıman gördüm...böyle haşatını görmedim...baskı yatağı kırılmış!brawo...o koskoca bloğu kırmak yani...neresinden baksan...pess!

Benim yorumumu okumadin mi......onu nasil becerdiniz diye yazdim....herkez beceremez. Zor is...

1.2 doblo 65 hp

doğru berat 65 hp di 1,2 ler dün akşam yanlış yazmışım

bakiergul tarafından yazılan metin:
RAPTOR tarafından yazılan metin:

15j5l.jpg

Benim yorumumu okumadin mi......onu nasil becerdiniz diye yazdim....herkez beceremez. Zor is...

hakkaten brawo...büyük başarı!

baki abi 1.4 doblolar ticaride çok km yaptığı zaman şanzıman problemi çıkarıyor bu 3. şanzıman 2 defada içindeki dişliyi değiştirdik ustalar neden olduğunu bilmiyor genetik diyolar bizim doblo çıkmdan 2008 model 1.4 geldi yine aynı problemden

Ben ilk defa bu hale gelmis bir sanziman goruyorum...sasirdim kaldim....

harbiden ama nasıl oldu bu olay

abi babam yolcu alıyomuş durmuş kalkerken 1 e takmış kat etmiş şanzıman ve vites atmış sonra inmiş bi bakmış yerde yağ sonra ustaları falan aramışlar çekmişler dobloyu

abi babam yolcu alıyomuş durmuş kalkerken 1 e takmış kat etmiş şanzıman ve vites atmış sonra inmiş bi bakmış yerde yağ sonra ustaları falan aramışlar çekmişler dobloyu

zavallı doblo ama şimdi canavar gibi çalışıyor dimi

birde okadar olsun 530 bin kmde *tup*

canavar gibi maşallah şimdi daha iyi gidiyo😀 😀
kapışalımm 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Back