buyurun size şanzıman :(

bizim burda dolmuşta var bi kaçtane 2011 model 100 bini geçmiş araba yeni gibi bide fiatın en son ürettiği doblo olduğu için sahipleriniz üzmez gibime geliyor bide fiat doblo konusunda profkaştı artık

berat tarafından yazılan metin:
bizim burda dolmuşta var bi kaçtane 2011 model 100 bini geçmiş araba yeni gibi bide fiatın en son ürettiği doblo olduğu için sahipleriniz üzmez gibime geliyor bide fiat doblo konusunda profkaştı artık

evet bende balıkesirde doblomuzu alırken şaşırdım dolmuşların çoğu d3 ve hepsi halen yepyeniydi

fiat sağlam araba

ama artık sakaryada büyüyor arabalar jumpy oluyo yavaş yavaş

doblo vip premio tarafından yazılan metin:

evet bende balıkesirde doblomuzu alırken şaşırdım dolmuşların çoğu d3 ve hepsi halen yepyeniydi

fiat sağlam araba
Özellikle ayvalık beyaz doblo kaynıyo 😀

sakaryada kırmızı doblo kaynıyo merkeze gidene kadar en az 15 tane kırmızı doblo görürsün

sakaryada kırmızı doblo kaynıyo merkeze gidene kadar en az 15 tane kırmızı doblo görürsün
ayvalıkta, bursada beyaz doblo,sakaryada kırmızı doblo fiat, doblodan iyi para kaldırdı valla 😀 😀

evet can hepsi beyazdı balıkesirdekilerin

berat kocaelidekiler kırmızı hepsi cıvıl cıvlıllar nette vardı kocaelide 1,2 lpgli 800000 binde 10 bin km önce motor yapılmış eyy maşallah dedim

birde dolmuşçular arısında en fazla kaç kmde doblo var

2001 2006 arasında suzuki carry kullanılıyordu dolmuşta arşivimden koyayım resmini
15pys.jpg

işte buydu

2001 2006 arasında suzuki carry kullanılıyordu dolmuşta arşivimden koyayım resmini
15pys.jpg

işte buydu
Bu arabanın canı neyki dolmuş olsun 😀 😀

berat carryde güzelmiş bunlarda 1.3 ama baya yüktaşıyorlar

kenardada 1.2 doblon yatıyor

bi doblocunun gözü hemen dobloya kayıyor😀

dolomuşta 1.2 lpgliler daha uzun ömürlü oluyorlar 700000 bin kmd doblo var 1 milyon kmde eski fiat scutu lar var

doblo vip premio tarafından yazılan metin:
berat carryde güzelmiş bunlarda 1.3 ama baya yüktaşıyorlar

kenardada 1.2 doblon yatıyor

bi doblocunun gözü hemen dobloya kayıyor😀
😀 😀

o dobloda bizim doblomuz orası bi dağ ve çok yokuş var doblonun motorunu serinletiyorduk

o suzukinin canı çok tamamen dağ keçisiyidi masrafsızdı ama çabuk çürüyordu

dolomuşta 1.2 lpgliler daha uzun ömürlü oluyorlar 700000 bin kmd doblo var 1 milyon kmde eski fiat scutu lar var

maşallah fiat işte sağlam sorunsuzluğunu herzaman gösteriyor zaten taksici ve dolmuşçularda sağlamlığından fiatı tercih ediyor

o serinleyen doblo şimdiki 1,2 değil mi

evet tam kendisi 6 kişi ve bagaş doluydu ve dağa çıktık çok kızmıştım babama

evet tam kendisi 6 kişi ve bagaş doluydu ve dağa çıktık çok kızmıştım babama

helal olsun dobloya bak hiçbiryerde bırakmadan gidiyor 1,2 nin de çekişi kendi hacmine göre güzel bence bende gidişine şaşırdım tabi fırlamıyor ama 1,2 o kasaya göre güzel

en son 160 yaptık 1.2 yl nasıl sence o motora o kasayla yine 5 kişiydik dobloda busefer düzce sakarya arası otobanda yaptık

süper bi değer daha ne olsun maşallah

Back