buyurun size şanzıman :(

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
bugün kırılan şanzımanın resmini çektim

15j5l.jpg

bakiergul tarafından yazılan metin:
berat tarafından yazılan metin:
bugün kırılan şanzımanın resmini çektim

15j5l.jpg

Onu nasil becerdiniz.....
Baki abi ye katılıyorum bunu nasıl becerdiniz??

Geçmiş olsun maddi hasar fazla değildir inşallah

geçmiş olsun......

baki abi bütün ticaride kullanılan 1.4 lerde var kronikmiş bu problem zaten şanzımanları iyi değilmiş 1.4 lerin

badi hasar 1tl bişey ama 1.4 şanzımanı taktık bu sever

baki abi bütün ticaride kullanılan 1.4 lerde var kronikmiş bu problem zaten şanzımanları iyi değilmiş 1.4 lerin
Mustafa abi duymasın ondada 1.4 dynamic doblo var ama onda bu sorunlar olduğunu zannetmem....

onda olmaz çünkü o husisi kullanıyor biz hep kullanıyoruz 6 senede 530 bin yapsın bakayım oluyormu olmuyormu 😀

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
Mustafa abi duymasın ondada 1.4 dynamic doblo var ama onda bu sorunlar olduğunu zannetmem....

mustafa abi ninkinde km yoktur çok sıfır gibi araba onda olmaz bişey yanılmıyorsam 20bin küsürdeydi

o arabanın daka 20 30 senesi vardır o zaman 😀

bencede hatta çocuklarına falan kalabbilir bişey olmaz

onda olmaz çünkü o husisi kullanıyor biz hep kullanıyoruz 6 senede 530 bin yapsın bakayım oluyormu olmuyormu 😀
😀 😀

doblo vip premio tarafından yazılan metin:

mustafa abi ninkinde km yoktur çok sıfır gibi araba onda olmaz bişey yanılmıyorsam 20bin küsürdeydi
Aynen abi bende 20 bin küsür hatırlıyorum *hmm*

doblo vip premio tarafından yazılan metin:

Aynen abi bende 20 bin küsür hatırlıyorum *hmm*

onun daha çok yolu var

doblolar bi sorun açmıyor ama biz premioyu 95 bin kullandık bakım haricinde birdefa direksiyonun yağ keçesi değişti d2 de 140 bindeydi ondada bi direksiyon yağ keçesi motorda radyatöre giden bi boru var o hafif çatlamıştı onu değiştirdik bizden önceki sahibide serviste klimanın tuşunu değiştirmiş alıdıktan sonra galerici ile ortak olarak biz birdaha değiştimiştik yani çok memnunduk bakalım d3 ilerki kmlerde ne gösterecek şuanlık süper ama😀

d3 ler de 100 binden sonra belli eder gibime geliyor zaman gösterecek bakalım...

150 binde bi d3 gördüm dıştan ve içten hiç bi aşınma yoktu gayet yeniliğini koruyor hatta farları bile kakarmammış nette satılık 100 bini aşmış d3lervaer

zaten motorlar kendini kanıtladı 1 milyon gören var 1,3 le o yüzden d3 tede problem olmaz

Back