- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
Cemal abi bende böyle bişey düşünüyorum detaylı bilgilendirirmisin abicimarka bagaj hoparlör lerini 4x6 powerbass hoparlörler ile
değiştirdim
sırada kapı ve ön göğüstekiler var.
Cemal abi bende böyle bişey düşünüyorum detaylı bilgilendirirmisin abicimarka bagaj hoparlör lerini 4x6 powerbass hoparlörler ile
değiştirdim
değiştirdim
Teşekkür ederim Cemal AbiCemal abi bende böyle bişey düşünüyorum detaylı bilgilendirirmisin abicimarka bagaj hoparlör lerini 4x6 powerbass hoparlörler ile
değiştirdim
bitirince bilgilendireceğim..
arkalar tmm kapılar alpine almıştım derinklik fazla olunca apılara olmadı kapılar için hoparlör aldım onları takınca sıra torpidoda olanlar ordakiler 10cm ama ben 13 takmayı düşünüyuorum..
cumartesi günü yıllık bakıma götürdüm doblomuzu. yine 450tl gitti. ama sanırım bu son oldu. seneye 3. yılını doldurmuş olacak. garanti bitti mi bakımları da ucuzlar 🙂
enis abi hangi bayiye götüürdün
bende aracın motorunu tazıklı su yıkamak ıstıyorum ama korkuyorum eski doblonun o yuzden beyninden olmuştum şimdi temkinli yaklaşıyorum babamada serviste yıkatalım dıyorum aman elleme kalsın başımıza bela gelmesin dıyor motor pisliktyen kırılmış durumda
bende aracın motorunu tazıklı su yıkamak ıstıyorum ama korkuyorum eski doblonun o yuzden beyninden olmuştum şimdi temkinli yaklaşıyorum babamada serviste yıkatalım dıyorum aman elleme kalsın başımıza bela gelmesin dıyor motor pisliktyen kırılmış durumda