Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6000K xenon kit taktırdım.Fotograflar gelecek...

İzmir'de biraz önce az biraz yağmur yağdı. Yani benim araba yine ve yeniden yağmurla yıkanmaya başladı 😀 😀 😀
Can çıkar huy çıkmaz demişler vallahi doğru bu söz. Benim içim pis arkadaş arabam nasıl temiz olsun.
Bu arada bir soru sorayım hemen 😀 yeniyim ya o bakımdan ;
Ben av sezonu açılınca av köpeklerini taşıyacam bu arabada, nasıl bir taşıma sistemi geliştirmeliyim ki taban halısını ve bagajın bilumum yerlerini temiz tutabileyim ?
Bir de şu iç plastik aksamın temizliği ve bakımı için ne kullanıyoruz?
Allah'ım bunları sorduğuma inanamıyorum 😀 😀 😀 🙂

plastikten bir kulübe yaptır bagaja sığacak ve kapısı bagaj kapağına dönük olacağı için içerisi pislenmez.

abi dün yıkadık bir saaözene sildik bugun bir yagmtimizi verdik ellerimizde özene ur yagdı araba çamurdan gorunmuyo yagmurmu yagdı camurmu belli değil wallahi bi daha yıkamıcam yaa zaten buyuk arac yıkaması sılmesı dert birde gittik sıyah aldık toz yapıssa belli oluyor

Yıkıyorsun yıkıyorsun ertesi gün toz toprak içinde. Sıkıcı bir durum.

Yazdığım gibi yapın, yağmurdan yağmura, arkadaştan arkadaşa yıkansın gitsin.
Siz asıl benim av dönüşlerinde arabalarımın halini görün. O bagajdan köpek kokusu çıkmaz. 😀
Bazen öğretmen arkadaşları okula götürüp getiriyorum, onlar kokuyu alıyor biliyorum ama bir şey söylemiyorlar

Selamlar

6000k xenon gunduz cekimleri
n5rc5.jpg
n5rdd.jpg

abi dün yıkadık bir saaözene sildik bugun bir yagmtimizi verdik ellerimizde özene ur yagdı araba çamurdan gorunmuyo yagmurmu yagdı camurmu belli değil wallahi bi daha yıkamıcam yaa zaten buyuk arac yıkaması sılmesı dert birde gittik sıyah aldık toz yapıssa belli oluyor

siyah çok güzel yakışıyor ama dediğin gibi tozu kiri biraz fazla belli ediyor.

bakımı zor abi yaa 🙂

13 gündür kapalı otoparkta yatıyodu doblom bugün çıkarttık yıkadık ve bi güzel karnını doyurduk 😀

bugun dobloma komple kuafçör yaptım halı yıkama ile içini komple yıkadım süper oldu

ben tozunu aldım ahahahah çok tozlanıyo beyaaa🙂))

kuru kuru almadın dimi abi

bi ıslatsaydın çzilir bak benden söylemesi den birde hızlı cila al arabana

ama bugun şu sokataki boş konuşanlara çok gıcık oluyorum yahu sanane çürüsün boyası şınsın senin derdin mi bi gün birini uçurucam ama bakalım nezaman

Ahahah oguzcum ne marka hizli cila alayim ne marka bez ne marka paspas alayim bilgilendir beni. Microfibee bezle nemli aldim tozunu. Fena parladi ama tavanda baya bisey varmis. Zamanla cikar insallah

evet abi aslında onlar reçine o araba bahçede ağaç altında yatmış galiba onlarda yapışmaş zamanla çıkar ama elle pasta ile denemek lazım belki çıkar makina ile pasta geçtiler fakat kalın pasta ile değil araba sıfır olduğundan bi ara buluşup bi uygulama yaparız tavana zaten şuan boya koruması falan yapıldı

abi hızlı cilayı marketlerdende alabilirsin ben 5 litre e max marka aldım gayet memnunum bezde metro dan alıyorum markasını unuttum ki zaten sürekli bezleri yeniliyorum paspasları pufi alabilirsin 80tl civarında ama ben aldım oda 1yılda sürücü tarafı delindi şimdi markette 35tlye bi paspas aldım güzel kalın o öyle bişey muhakkak al

sıradan alırım kokar diye korkuyorum paspaslar...cilayı anladım bezde microfiber olsun yeter...eski arabadaki paspasları vermeseydim keşke🙂

abi okadarda dandik alam atabi serviste orjinali 55tl idi

birde cumartesi klimanın polen filitresni değiştirdim aslında her 10 binde değiştirmek lazım değiştirdim klimanın performansı arttı

paspasları değiştim:çıtçıtlı aldım bej
ön camları film yaptırdım bir ton açık arkalardan
yan aynalardaki sinyalleri film yaptırdım.
mügen rüzgarlık taktırdım
bagaj havuzu aldım....
daha ne alsam🙂

Back