Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
egzoz kafası bende alıcam ama bi nasip olmadı geniş kafa takacağım bide stopların beyaz yerlerini siyah yapmayı düşünüyorum

bende geniş aldım zaten

l9f9r.jpg

güzelmiş hayırlı olsun.

http://www.hepsiburada.com/liste/wencar-paslanmaz-krom-eksoz-ucu-1004644/productDetails.aspx?productId=otctn1004644&categoryId=26051&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d26051%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d24%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dotctn1004644%26fh_lister_pos%3d31%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253574%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631_253574_26051%257d%26fh_refview%3dlister

bunun düzünden istiyorum aslında bi tane daha egzoz ucu var garajda

doblomun garantiden tavan raylarını değiştirdiim daha sonra tazlikli su ile altını yıkadım çok güzel olu bugün baya uğraştım doblo ile

Beyaz olan gündüz farlarımın biri patladı bende bugün turuncu far alıp taktım.birazda turuncu gezelim

ben bu hafta arka sileceği ve yolcu tarafı sileceği değiştirdim.aracı muayeneye götürdüm hastalanmamış.ama hafif motor okunamıyor, kısa farlar rahatsızmış(geçen sene sisler hastaydı hafif .bu seneye kendileri iyileşmişler.seneye kadar kısalarda iyileşirler kendileri inşallah) ve camda küçük bir taş çatlağı var o şekilde atlattık.bugünde arabanın arkasını komple mazotla sildim 1 saat civarı uğraştım.küçük küçük ziftler vardı.sileceği değiştirmeme rağmen güzel silemiyordu.

230 gündür bi değişiklik yapamadım ne kadar acı bi durumdur yaa hafta sonları nete girdimmi resimlerine bakıp duruyorum sanki evladım gibi 🙁(

geçmiş olsun mehmet abi

sustalı anahtarım bozuldu. servise sordum garantiye girmiyormuş. anahtarcıya gittim. yan sanayi istersem 80 tl birde elinde orjinel kullanılmış varmış onada 50 istedi. orijinal olanı taktırdım...

sustalı anahtarım bozuldu. servise sordum garantiye girmiyormuş. anahtarcıya gittim. yan sanayi istersem 80 tl birde elinde orjinel kullanılmış varmış onada 50 istedi. orijinal olanı taktırdım...

biraz zorlasaydınız keşke belki sokarlardı garantiye.hayırlı olsun.

yok kesinlikle girmiyor dedi. hatta birde akıl verdi kendince. anahtar kayboldu deyip kaskodan talep edebilirmişim. bana ters geliyor. paşa paşa parasını verip değiştirdim..

ben bu hafta arka sileceği ve yolcu tarafı sileceği değiştirdim.aracı muayeneye götürdüm hastalanmamış.ama hafif motor okunamıyor, kısa farlar rahatsızmış(geçen sene sisler hastaydı hafif .bu seneye kendileri iyileşmişler.seneye kadar kısalarda iyileşirler kendileri inşallah) ve camda küçük bir taş çatlağı var o şekilde atlattık.bugünde arabanın arkasını komple mazotla sildim 1 saat civarı uğraştım.küçük küçük ziftler vardı.sileceği değiştirmeme rağmen güzel silemiyordu.
geçmiş olsun.

geçmiş olsun.
sağolun.

yok kesinlikle girmiyor dedi. hatta birde akıl verdi kendince. anahtar kayboldu deyip kaskodan talep edebilirmişim. bana ters geliyor. paşa paşa parasını verip değiştirdim..

en güzelini yapmışsınız.ama 444 lü müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun bakalım ne diyecekler.servis genelde girmiyor diyor.benim d1 imin kapı kilidinin yayı bozulmuştu adamlar kullanıcı hatası garantiye girmiyor dediler bende kullanmadan kapıyı nasıl açacaksınız gösterin diye bastırınca değiştirdiler sonradan garantiden.

bugün bir sus tuttum aylar sonra 🙂 fırça müdahelesi olmadığı için sadece üzerindeki tozlar gitti. kuruyunca yine aynı haline döndü 🙂🙂

acaba arabaları ıslak gibi göstericek bi cila uygulama bişey varmıdır? ıslak olunca boya çok daha canlı duruyor. kuruyunca baya boya renk soluyor Islak olduğu andaki gibi göstericek cila varmıdır acaba? 🙂

Back