AdilMusa96
Azimli Üye
benim plaka lambalarıda beyaz çok şık duruyor
evet berat çok şık oldu.Egzoz kafası aldım haftasonu onu taktırıcam bide arka stoplara siyah film çekicem nasip olursa.
benim plaka lambalarıda beyaz çok şık duruyor
geçmiş olsun mehmet abi
sustalı anahtarım bozuldu. servise sordum garantiye girmiyormuş. anahtarcıya gittim. yan sanayi istersem 80 tl birde elinde orjinel kullanılmış varmış onada 50 istedi. orijinal olanı taktırdım...
geçmiş olsun.ben bu hafta arka sileceği ve yolcu tarafı sileceği değiştirdim.aracı muayeneye götürdüm hastalanmamış.ama hafif motor okunamıyor, kısa farlar rahatsızmış(geçen sene sisler hastaydı hafif .bu seneye kendileri iyileşmişler.seneye kadar kısalarda iyileşirler kendileri inşallah) ve camda küçük bir taş çatlağı var o şekilde atlattık.bugünde arabanın arkasını komple mazotla sildim 1 saat civarı uğraştım.küçük küçük ziftler vardı.sileceği değiştirmeme rağmen güzel silemiyordu.
sağolun.geçmiş olsun.ben bu hafta arka sileceği ve yolcu tarafı sileceği değiştirdim.aracı muayeneye götürdüm hastalanmamış.ama hafif motor okunamıyor, kısa farlar rahatsızmış(geçen sene sisler hastaydı hafif .bu seneye kendileri iyileşmişler.seneye kadar kısalarda iyileşirler kendileri inşallah) ve camda küçük bir taş çatlağı var o şekilde atlattık.bugünde arabanın arkasını komple mazotla sildim 1 saat civarı uğraştım.küçük küçük ziftler vardı.sileceği değiştirmeme rağmen güzel silemiyordu.
yok kesinlikle girmiyor dedi. hatta birde akıl verdi kendince. anahtar kayboldu deyip kaskodan talep edebilirmişim. bana ters geliyor. paşa paşa parasını verip değiştirdim..