Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 ayın ardından garajdan çıkardık güze bi dış yıkıma yaptık ...

bugün arabamı yıkatacaktım ki hava kapalı yagmur yagacak birazdaha kirli kalsın araba 😀😀

istanbula döner dönmez mazotla yıkayacağım 🙂 şafak 15 😀

halıflex aşırı derecede işime yarıyor halıfexi serdiğim günden beri süpürge girmedi doblonun içine buda son icadım

lv28h.jpg

arka bagaj hoparlör lerini 4x6 powerbass hoparlörler ile

değiştirdim

sırada kapı ve ön göğüstekiler var.
Cemal abi bende böyle bişey düşünüyorum detaylı bilgilendirirmisin abicim

bitirince bilgilendireceğim..

arkalar tmm kapılar alpine almıştım derinklik fazla olunca apılara olmadı kapılar için hoparlör aldım onları takınca sıra torpidoda olanlar ordakiler 10cm ama ben 13 takmayı düşünüyuorum..

değiştirdim

arkalar tmm kapılar alpine almıştım derinklik fazla olunca apılara olmadı kapılar için hoparlör aldım onları takınca sıra torpidoda olanlar ordakiler 10cm ama ben 13 takmayı düşünüyuorum..

değiştirdim

tekrar lama olmuş internet explorer azizliği admin arkadaşlar üstteki mesajları silerse sevinirim

değiştirdim

Teşekkür ederim Cemal Abi

maşallah

bende bu akşam doblomu bi iç dış yıkadım dışına hızlı cila attım yağmur toz falan durduğu yerde çamur olmuş doblom

d1 doblonun bobinler ve motor takozu değişti turuncu park altım d2nin ise 10 bin bakımı yapıldı

Bugün Doblomda Ne Değişiklik Yaptım ;
3-4 gündür arabam evin önünde yatıyordu , sabah onu işe götürdüm. Değişiklik olsun diye hava alsın biraz. hoş sabah
gene beni zorladı 3. marşta aldı ama uğraştırdı çook 🙁🙁

cumartesi günü yıllık bakıma götürdüm doblomuzu. yine 450tl gitti. ama sanırım bu son oldu. seneye 3. yılını doldurmuş olacak. garanti bitti mi bakımları da ucuzlar 🙂

bugün doblomu işyerinde tazlikli su ile altını motorunu herdetayını yıkadım dağa sonra dış ve altta tüm platikleri sütledim motoru da aynı şekilde sütledim çok güzel oldu

cumartesi günü yıllık bakıma götürdüm doblomuzu. yine 450tl gitti. ama sanırım bu son oldu. seneye 3. yılını doldurmuş olacak. garanti bitti mi bakımları da ucuzlar 🙂

enis abi hangi bayiye götüürdün

enis abi hangi bayiye götüürdün

Oğuz aracı eve yakın diye bizim oradaki Göztepe Oto'ya götürdüm. memnun da kaldım kendilerinden. daha önce ufak 1-2 iş için de gitmiştim zaten.

bende aracın motorunu tazıklı su yıkamak ıstıyorum ama korkuyorum eski doblonun o yuzden beyninden olmuştum şimdi temkinli yaklaşıyorum babamada serviste yıkatalım dıyorum aman elleme kalsın başımıza bela gelmesin dıyor motor pisliktyen kırılmış durumda

bende aracın motorunu tazıklı su yıkamak ıstıyorum ama korkuyorum eski doblonun o yuzden beyninden olmuştum şimdi temkinli yaklaşıyorum babamada serviste yıkatalım dıyorum aman elleme kalsın başımıza bela gelmesin dıyor motor pisliktyen kırılmış durumda

beyin kısmına poşet geçirin hiçbir sıkıntı olmaz.

Araç beynini ve sigortaları koruduğunuz sürece bir sıkıntı çıkmaz.
Fiat da resmi olarak motorun yıkanmasında bir sakınca görmüyor. Hatta bu konuda aracın kitapçığında aşağıdaki bölüm yazıyor.
"Aracın Bakımı" kısmında sayfa 214'de:

Motor bölümü
Kış sonunda, motor bölmesinin içi su jeti doğrudan elektronik
kumanda birimlerine tutulmadan dikkatlice yıkanmalıdır.
Motoru yıkatmak için uzman bir servis ile temasa
geçmeniz tavsiye edilir.

DİKKAT Otomobil; motor soğuk ve anahtar STOP
konumundayken yıkanmalıdır. Yıkama işleminden sonra
çeşitli korumaların (lastik kapaklar ve çeşitli kaplamalar gibi)
hasar görmediğinden veya çıkmadığından emin olunuz.

bilgiler için teşekürler arkadaşlar

Back