Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oğuza ve kerim abiye duyurulur. aracı ıslak göstericek cila aranıyor 😱 🙂🙂

4 tekeride ayrı ayrı krikoda kaldırıp arkalarına tazzikli su vurdum baktım fayda etmiyor eldivenleri taktım önce süngerle kabasını aldım sonra lifle ince ince sildim temiz duruyor şimdilik biliyorum yine kirlenecekte gözüme batıyordu 🙂

dolmuşun içini ne kadar detaylı silsemde yine temizlenmedi artık diğer yata iyice silerim tavananı falan bide doblonun tavan döşemesi ne kadardır

acaba arabaları ıslak gibi göstericek bi cila uygulama bişey varmıdır? ıslak olunca boya çok daha canlı duruyor. kuruyunca baya boya renk soluyor Islak olduğu andaki gibi göstericek cila varmıdır acaba? 🙂
bir ciladan bu kadar çok şey beklemeyelim arkadaşlar 🙂

zaten yağmur yağdığı zaman zaten parlıyor

bende yarım sat önce babanın bakkaldan gelince doblomu yağmur suyuyla yıkadım. ayrıca kendimde bir güzel ıslandım ama aracım güzel bir fırça ile yıkandı sonunda.fırçasız yıkatıyoruz onda da yıkandı mı yıkanmadı mı belli değil.

acaba arabaları ıslak gibi göstericek bi cila uygulama bişey varmıdır? ıslak olunca boya çok daha canlı duruyor. kuruyunca baya boya renk soluyor Islak olduğu andaki gibi göstericek cila varmıdır acaba? 🙂
tek istediğim boyanın canlı durması 🙂 çok mu yani sadece işini yerine getirsin. acayip acayip özellikli cilalar çıkıyor. yok yağmur suyunu kaydırıyomuş yok boyayı koruyormuş. ama cilanın asıl amacı parlak canlı göstermekken adamlar asıl ciladan başka beklentiler içine girmişler kardeşim 🙂 benim istediğim cilanın asıl görevi canlı canlı göstermek. en sonunda mazotla yıkayacağım çok övüyorlar ama çok toz tutuyomuş oda 🙂

tek istediğim boyanın canlı durması 🙂 çok mu yani sadece işini yerine getirsin. acayip acayip özellikli cilalar çıkıyor. yok yağmur suyunu kaydırıyomuş yok boyayı koruyormuş. ama cilanın asıl amacı parlak canlı göstermekken adamlar asıl ciladan başka beklentiler içine girmişler kardeşim 🙂 benim istediğim cilanın asıl görevi canlı canlı göstermek. en sonunda mazotla yıkayacağım çok övüyorlar ama çok toz tutuyomuş oda 🙂

Denesen çok memnun kalırsın, Hele birde senin araba siyah renk ki bir daha suyla yıkamazsın. 🙂
Ben arada bir yıkıyorum mazotla, özellikle siyah yerleri. Sonuç süper. 🙂

TAZYİKLİ SU İLE 1-2 SEFER YIKAT sıkıntı kalmaz toz konusunda.

havalar az daha üzelsin ben güzel bi mazotla yıkayayım o zaman 🙂

yıka sıkıntı olmaz.ben arkasını geçen hafta yıkadım.

arka bagaj hoparlör lerini 4x6 powerbass hoparlörler ile

değiştirdim

sırada kapı ve ön göğüstekiler var.

arka bagaj hoparlör lerini 4x6 powerbass hoparlörler ile

değiştirdim

sırada kapı ve ön göğüstekiler var.
Cemal abi bende böyle bişey düşünüyorum detaylı bilgilendirirmisin abicim

ben faracle wax tan memnunum sürekli ıslak görünüm ayna parlaklığı ama tabi sürekli hızlı cilanında etkisivar

Oğuz herkes senin gibi bakamaz arabasına.
Ben bakamam mesela. 😀

Arkadaşlar bizim D2 Doblo'ların plakanın olduğu kısım yani gri renk olan kısım tampondan ayrı bir parça mı yoksa bütün mü? Bazı Doblo'larda daha değişik oluyor o kısım.

oğuz dediğin cilaya baktım fiyatı biraz tuzlu gibi ama almaya değer gibi duruyor. birde sen bilirsin bu jant balata tozunu çıkarmaya yarayan bi spray vardı. Adını unuttum hani sıkıyosun janta bekliyosun jant mosmor oluyor sonra sadece su döküyorsun ve jant tamamen balata tozundan arınmış oluyor. Benim ön jantlar baya bi balata tozu kaplamış tırnak bile işlemiyor. bana bi tavsiyede bulunurmusun ? 😀

dün çamur yağmış çok kötü kirlendi

izmirede geçen çamur yağdı , allah tan arkaasından bir yapmur arabayı yuıkatmaya gerek kalmadı 🙂
bi daha kine arabanın üstüne bir damla deterjan dökeyimde köpürsün parlasın bari 🙂

Back