Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bagaja bende halıflex yapmayı üşünüyorum.

iç dış motor yıkadım boya koruma yapıp parlattım

ses sistemini düzelttirdim 🙂 sis lambalarına beyaz ampül taktım wooferin 1'nin kabini büyüktü onu değiştirdim 🙂 sıra ön farların içine led döşemede 🙂

Arabama neler yapmadımki son zamanlarda 😀

Arka orta fren lambasını F1 çakar yaptım yeni ürettiğimiz modülle

Amerikan park modülü yaptım yeni ürettiğimiz arıza ışığı yakmayan ve ısınma yapmayan modülle 😀 ayrıca ışık şiddetini de ayarlıyabiliyorsunuz on/off anahtarı bile var

Park lambalarına T10 Photon Canbus led taktım

Arka fren lambalarına çakar taktık frene basınca 5 kere çakıyor sonra sabit yanıyor

fotolarıda eklersen güzel olur

millet çalışıyor.ben anca yıkattım doblomu.

Olsun Mehmet abi benimki ne yapsın kir pasak içinde yağmurun önünde kalmış dili olsa küfür edecek

etmez etmez onlarda bizi sever.fırsat buldukça bakarsın sende.

havalar iyi olduğu sürece her hafta sonu yıkarım iç dış temizlerim.

200 tl lik mazot aldım. fırçaya girecektim vazgeçtim. pisliği hala duruyo. yağmur yağıyo 🙂

bizim buralarda fırça bırakmadılar fethi.1 tl ye köpükle yıkıyorlar ama kuruyunca fiyasko.lekeler duruyor.

aynen öyle abi o köpükler. ben o yüzden sadece fırçaya giriyorum 🙂

[youtube]3Qw6JHn-yro[/youtube]

araba çok çamurluydu fazlada vaktim yoktu bi kova su akıttım plaka ışıkları bazen yanmıyordu vurunca düzeliyodu onları beyaz ampüllerle değiştirdim bence çok şık oldu.bide normal farlarda beyaz vardı onları söktüm sarı taktım beyaz farlar mahalle aralarında göstersede ana yollarda çok dağıtıyor hiç göstermiyordu.

benim plaka lambalarıda beyaz çok şık duruyor

bu akşam bi dış temizlik yaptım hızlı cil ile sildim içi zaten temizdi

Back