Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah 07.41 de 200 liralık mazot aldım. dış temizlik yine aynı görünmeyene kadar devam 🙂🙂

Bugün dobloma turuncu sinyal lambalarından aldım orjinal park lambalarıyla değiştirdim. Park lambalarım turuncu yanıyor. Plaka lambalarınıda kırmızı led'le değiştirdim. Geceleri güzel duruyor 🙂

doblom için halıfilex aldım kendi halıları kirlenmesin diye ama siyah aldım çok toz tutarmı ?

bu halıflex işi benim de aklıma yatıyo. alsam mı acaba? 🙂

ben aldım abi ama siyah alma ben siyah aldım pişman oldum

yine dayanamadım dobloya gittim ve sarımsı ledi arka tepe lambasının ampulünün kollarının bağlı olduğu yere bağladım ve ledler ayrı ayrı yanıyor

doblom için halıfilex aldım kendi halıları kirlenmesin diye ama siyah aldım çok toz tutarmı ?

Önemli olan tozu üzerinde tutması zaten tozu tutsunki aracın halısı kirlenmesin.Sadece siyah aldığın için tuttuğu tozu belli eder.Berat ben halıflekslerin kenarlarına cırt cırtlar varya yapışan onlardan diktim arabanın halısına yapışıyor böylece olduğu yerden kaymıyor.Yapabilirsen sende öyle yap.

abi önce bi kesip koyacam işimi görmezse yeni alıp yapıcam ve senin gibi cırt cırt dikip yapıcam senin halıfleks nasıl

Benimkilerin altı keçeli mi bilmiyorum da altı düz işte seninkiler gibi sert..Evde vardı kaç senedir öyle fazladan duruyordu ben onları değerlendirdim.Aynısından torosun bagajında da var o kadar toz toprak çamur oluyo hiç altına geçirmedi.Bir kere silkeleyince üzerinde hiç birşey kalmıyor.

hıım tamam bakalım artık bende ne sonuç verecek

bizimde bagajda vinleks bi kaplama var asla su toz çamur vs geçirmez bagaj halısının üstünde zaten kirli bişey konulmuyor ama yinedeçok işe yarıyor

benim bagajda ince bir sunta var arkalıklı. arka kısmı koltuğa dayalı malzeme falan koyduğum için en güzel çözüm bunu buldum zamanında. bagaj halım ise ilk günkü gibi tertemiz ve çiziksiz duruyo 🙂

bende kar lastiklerimi taktım 🙂 biraz geç oldu ama pazartesi kayağa çıkmayı planlıyorum 🙂

Back