hanefi kardesim hepsiburada dan banka karti ile alsveris oluyor mu bende yapikredinin var ama alisveriş yapamiyorum...hb kac kere mesaj attim cevap olarak bana sadece kredikartlari ile alisveris yapabilirsiniz dediler...ama gittigidiyordan alisveris yapabiliyorum...aynen berat bende kredi kartı yok babamda dediğin gibi internet alışverişine güvenmiyor. gittim iş bamkasından bankamatik kartı çıkarttırdım, hesaba parayı yatırıyon alışverişi yapıyosun para peşin hesaptan çekiliyor. kullanacağım kadar yatırıyorum parayı en güzeli temiz iş 😀 sonra kredi kartıda çıkardım ama taksitle uğraşamam en sağlamı bu hala bankamatik kartı kullanıyorum.
usta sadece iş bankasının banka kartıyla yapılıyor. Bende akbank vardı alışveriş yapamıyordum sonra araştırdım banka kartı olarak sadece iş bankasının ile alışveriş yapılıyormuş. Sırf bu iş için açtım iş bankası hesabımı 🙂hanefi kardesim hepsiburada dan banka karti ile alsveris oluyor mu bende yapikredinin var ama alisveriş yapamiyorum...hb kac kere mesaj attim cevap olarak bana sadece kredikartlari ile alisveris yapabilirsiniz dediler...ama gittigidiyordan alisveris yapabiliyorum...aynen berat bende kredi kartı yok babamda dediğin gibi internet alışverişine güvenmiyor. gittim iş bamkasından bankamatik kartı çıkarttırdım, hesaba parayı yatırıyon alışverişi yapıyosun para peşin hesaptan çekiliyor. kullanacağım kadar yatırıyorum parayı en güzeli temiz iş 😀 sonra kredi kartıda çıkardım ama taksitle uğraşamam en sağlamı bu hala bankamatik kartı kullanıyorum.
bildigim kadariyla 18 yas altina hesap karti vermiyorlar 18 i doldurman lazim ama baban kendisine acar karti sana verir sende hesaba para atıp alisveris yaparsin...abi ben kendime çıkartabilirmiyim yada babamla beraber gitsek istesek olurmu
anladm kardesim o zaman iş banka si karti cikartYim en yakin zamanda basvuru icin kimlikten baska bisey gerekiyor mu bide kart aidati aliyorlar mı...usta sadece iş bankasının banka kartıyla yapılıyor. Bende akbank vardı alışveriş yapamıyordum sonra araştırdım banka kartı olarak sadece iş bankasının ile alışveriş yapılıyormuş. Sırf bu iş için açtım iş bankası hesabımı 🙂hanefi kardesim hepsiburada dan banka karti ile alsveris oluyor mu bende yapikredinin var ama alisveriş yapamiyorum...hb kac kere mesaj attim cevap olarak bana sadece kredikartlari ile alisveris yapabilirsiniz dediler...ama gittigidiyordan alisveris yapabiliyorum...aynen berat bende kredi kartı yok babamda dediğin gibi internet alışverişine güvenmiyor. gittim iş bamkasından bankamatik kartı çıkarttırdım, hesaba parayı yatırıyon alışverişi yapıyosun para peşin hesaptan çekiliyor. kullanacağım kadar yatırıyorum parayı en güzeli temiz iş 😀 sonra kredi kartıda çıkardım ama taksitle uğraşamam en sağlamı bu hala bankamatik kartı kullanıyorum.
ben bi kimliği aldım yanıma sonra öğrenciysen öğrenci belgesi getir de aidat almasın denildi. Öğrenci belgesi verdim 5 yıl boyunca aidat alınmaz artık dedi. Demekki öğrenci olmayınca aidat alıyolar.anladm kardesim o zaman iş banka si karti cikartYim en yakin zamanda basvuru icin kimlikten baska bisey gerekiyor mu bide kart aidati aliyorlar mı...usta sadece iş bankasının banka kartıyla yapılıyor. Bende akbank vardı alışveriş yapamıyordum sonra araştırdım banka kartı olarak sadece iş bankasının ile alışveriş yapılıyormuş. Sırf bu iş için açtım iş bankası hesabımı 🙂hanefi kardesim hepsiburada dan banka karti ile alsveris oluyor mu bende yapikredinin var ama alisveriş yapamiyorum...hb kac kere mesaj attim cevap olarak bana sadece kredikartlari ile alisveris yapabilirsiniz dediler...ama gittigidiyordan alisveris yapabiliyorum...aynen berat bende kredi kartı yok babamda dediğin gibi internet alışverişine güvenmiyor. gittim iş bamkasından bankamatik kartı çıkarttırdım, hesaba parayı yatırıyon alışverişi yapıyosun para peşin hesaptan çekiliyor. kullanacağım kadar yatırıyorum parayı en güzeli temiz iş 😀 sonra kredi kartıda çıkardım ama taksitle uğraşamam en sağlamı bu hala bankamatik kartı kullanıyorum.
ismail giriş ama fotolarıda bekliyoruz