Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen berat bende kredi kartı yok babamda dediğin gibi internet alışverişine güvenmiyor. gittim iş bamkasından bankamatik kartı çıkarttırdım, hesaba parayı yatırıyon alışverişi yapıyosun para peşin hesaptan çekiliyor. kullanacağım kadar yatırıyorum parayı en güzeli temiz iş 😀 sonra kredi kartıda çıkardım ama taksitle uğraşamam en sağlamı bu hala bankamatik kartı kullanıyorum.
hanefi kardesim hepsiburada dan banka karti ile alsveris oluyor mu bende yapikredinin var ama alisveriş yapamiyorum...hb kac kere mesaj attim cevap olarak bana sadece kredikartlari ile alisveris yapabilirsiniz dediler...ama gittigidiyordan alisveris yapabiliyorum...

aynen berat bende kredi kartı yok babamda dediğin gibi internet alışverişine güvenmiyor. gittim iş bamkasından bankamatik kartı çıkarttırdım, hesaba parayı yatırıyon alışverişi yapıyosun para peşin hesaptan çekiliyor. kullanacağım kadar yatırıyorum parayı en güzeli temiz iş 😀 sonra kredi kartıda çıkardım ama taksitle uğraşamam en sağlamı bu hala bankamatik kartı kullanıyorum.
hanefi kardesim hepsiburada dan banka karti ile alsveris oluyor mu bende yapikredinin var ama alisveriş yapamiyorum...hb kac kere mesaj attim cevap olarak bana sadece kredikartlari ile alisveris yapabilirsiniz dediler...ama gittigidiyordan alisveris yapabiliyorum...
usta sadece iş bankasının banka kartıyla yapılıyor. Bende akbank vardı alışveriş yapamıyordum sonra araştırdım banka kartı olarak sadece iş bankasının ile alışveriş yapılıyormuş. Sırf bu iş için açtım iş bankası hesabımı 🙂

abi ben kendime çıkartabilirmiyim yada babamla beraber gitsek istesek olurmu

berat bilmiyorum valla ama bilen vardır. kredi kartına ek kart çıkartılıyor orasını biliyorumda bankamatik kartı konusunda fikrim yok.

olursa çıkarırım kendime iyi olur arabaya bişeyler alırım netten

abi ben kendime çıkartabilirmiyim yada babamla beraber gitsek istesek olurmu
bildigim kadariyla 18 yas altina hesap karti vermiyorlar 18 i doldurman lazim ama baban kendisine acar karti sana verir sende hesaba para atıp alisveris yaparsin...

usta sadece iş bankasının banka kartıyla yapılıyor. Bende akbank vardı alışveriş yapamıyordum sonra araştırdım banka kartı olarak sadece iş bankasının ile alışveriş yapılıyormuş. Sırf bu iş için açtım iş bankası hesabımı 🙂
anladm kardesim o zaman iş banka si karti cikartYim en yakin zamanda basvuru icin kimlikten baska bisey gerekiyor mu bide kart aidati aliyorlar mı...

anladm kardesim o zaman iş banka si karti cikartYim en yakin zamanda basvuru icin kimlikten baska bisey gerekiyor mu bide kart aidati aliyorlar mı...
ben bi kimliği aldım yanıma sonra öğrenciysen öğrenci belgesi getir de aidat almasın denildi. Öğrenci belgesi verdim 5 yıl boyunca aidat alınmaz artık dedi. Demekki öğrenci olmayınca aidat alıyolar.

bugün doblomun serviste hava filitresini değiştirdim

ayrıca komple tavan koltukları içini komple sildim ddışını hızlı cila ile parlattım yani yine iç dış giriştim

abi nasıl üşenmeden içini dışını bu kadar detaylı temizliyorsun hiç üşenmiyor musun çok özeniyorum sana detaylı girişiyorum akşama kadar zor bitiyor

yok be berat niye üşeniyim araba yı bugün servise götürdüm yani işyerine bikaç bieşy yapıldı akşamda eve gelince giriştim herzaman temiz dursun

benimkide çoğu zamanki gibi dışı kirli içi temiz

şu malzemeleri aldıryım bende pazarları girişicem detaylı becerebildigim kadar

ismail giriş ama fotolarıda bekliyoruz

berat sende giriş😀

hava iyi olursa içini temizlerim de dışını bilmiyorum belki silerim 😀

ismail giriş ama fotolarıda bekliyoruz

valla havalar belli degil 1 gün yaz gibi çok sıcak oluyor birgün çokk soguk oluyor.. anca pazar günü yıkarım oda hava açık olursa.. ürünler gelsin bide haftaya yıkarım paylaşırım fotoları

Back