Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah kerim abi parlamış doblon

bende biraz önce dışını komnple bol ıslayıp cilalı su ile sildim su damları vardı bide hızlı cila uyguladım lastikleri parlattım ama yarın yağmur yağacakmış

kerim abi doblo maşallah yanıyo 🙂 emeğine sağlık.

valla bu gün yerini bile değiştrimedim!ama akşama doğru yıkatabilirim!

maşallah kerim abi parlamış doblon

bende biraz önce dışını komnple bol ıslayıp cilalı su ile sildim su damları vardı bide hızlı cila uyguladım lastikleri parlattım ama yarın yağmur yağacakmış

Teşekkürler Oğuz🙂

kerim abi doblo maşallah yanıyo 🙂 emeğine sağlık.
Sağolason Fethi🙂

Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir uğrayamıyorum siteye çünkü felaket bir yoğunluk içindeyim 3 sitede birden satış yapmak baya zormuş 😀 dobloma yaptıklarımı burda paylaşayım sizlerle 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=3Qw6JHn-yro&feature=share&list=UUuJua3Gk2b7yjqPeR9nkYdw

vay vay koray beyler de gelmisler... ara sira ugra be koray...

vay vay koray beyler de gelmisler... ara sira ugra be koray...

abi inan okadar yoğunumki valla başımı kaşıcak zaman yok sosyal hayat 0 😀

Bugün doblomun camlarına rüzgarlık taktırdım,
ayrıca bagaj havuzu aldım 🙂
Resim çekemedim en kısa zamanda resimleri koyarım

hayırlı olsun.bagaj havuzunu kaça aldınız.

Teşekkür ederim arkadaşlar;
bagaj havuzunu 85 tl'ye aldık,arkadaşımın hediyesi 🙂

biraz önce kankimi yıkadım ön silecekleri havaya kaldırmıştım biraz karanlıktı bide moturun oraları yıkayım dedim görmemişim sileceklerin havada oldugu bi kaldırdım şakkk diye yapıştı çama silecekler 1 tane parça koptu uçtu biryere allah dedim.... bi baktım söför tarafının ordaki muz silecegin ucunda siyah parça kırılmış uçmuş... yarın iş olmazsa dolaşıcam sanayide bakalım sadece o siyah parça var mı diye yoksa 1 tane alıcam tekrardan muz silecek

geçmiş olsun ismail.

ismail o parçayı bulabileceğini sanmıyorum çünkü model model değişiyor o gel bizde yenisi var al bi takım yenile sileceklerini :korsan:

bende yarın çalıştırıcam 1 aydır yatıyor bakalım çalışıcakmı çok merak ediyorum 🙂

bir kaç gündür benimkide yatıyor.
yarın ufak bir temizlik düşünüyorum.kış geleli beri arka kayar kapılar biraz zor açılıp kapanıyor.w40 sıkayım temizliyeyim faydası olur herhalde.genel detaylı bir temizlik zamanıda yaklaşıyor. memlekete gidersem yapacam artık.

bir güzel yıkattım dolomu.

ismail o parça tek yoktur yeni bi silecek alman lazım

bende bi kapısını açıp parfüm sıktım içine

sol ön ve sağ arka lastiklerim 10-15 günde iniyordu. ikisinede civata girmiş yaptırdım 15+15=30 tl

geçmiş olsun abi bizim burada lastik tamiri 10 tl bursada bi tl pahalıymış

Back