ARAÇI STOP ETTİGİMDE TEYP KAPANMIYOR

ahhhhh be mustafam bu da olur ama bu biraz sikintili olur sebebi ise su aslinda hemen olur ancak bu seferde cihazin radio frekanlarinda kayit apmis oldugun istasyonlar hafizada kalmaz.....ama onunda bir caresi var....cihazin arkasinda bir turuncu bir sari bir kirmizi birde siyah kablo var ...cok kablo varda bize lazim olanlar bunlar.....siyah sase kirmizi + kutup sari park lambalarini actiginda teyp tus takimini aydinlatan isiklari yakan uc ki bunu genelde direk+ ya baglarlar..yanlis montajdir....turuncu kablo ise memory yani hafiza kablosudur bu kablonun ucuna bir 12 voltluk saat bilinin artisini siyah sese kablosundan cikilan bir ucuda pilin sasesine bagliyacan bu 9 voltluk standart kumanda pilide olur....araca sadece siyah kirmizi ve park kalosu olan sariyi bagliyacan....artik teyibin kontagi acinca acilacak kapatinca kapanacak radyo hafizalarinda silinmeyecek.....haaa bu arada teyibin kirmizi + ucunu kontak acim voltajina baglatman gerekiyor...bunu ustana anlat anliyacaktir,...yapamazlarsa kasma ben istanbul bulusmasinda hallederim...

abi çok teşekkür ederim.pazartesi ilk işim bu.*tup**tup*

"cihazin arkasinda bir turuncu bir sari bir kirmizi birde siyah kablo var"

başka renk kaldımı abi *ice**haho*

ahhhhh be mustafam bu da olur ama bu biraz sikintili olur sebebi ise su aslinda hemen olur ancak bu seferde cihazin radio frekanlarinda kayit apmis oldugun istasyonlar hafizada kalmaz.....ama onunda bir caresi var....cihazin arkasinda bir turuncu bir sari bir kirmizi birde siyah kablo var ...cok kablo varda bize lazim olanlar bunlar.....siyah sase kirmizi + kutup sari park lambalarini actiginda teyp tus takimini aydinlatan isiklari yakan uc ki bunu genelde direk+ ya baglarlar..yanlis montajdir....turuncu kablo ise memory yani hafiza kablosudur bu kablonun ucuna bir 12 voltluk saat bilinin artisini siyah sese kablosundan cikilan bir ucuda pilin sasesine bagliyacan bu 9 voltluk standart kumanda pilide olur....araca sadece siyah kirmizi ve park kalosu olan sariyi bagliyacan....artik teyibin kontagi acinca acilacak kapatinca kapanacak radyo hafizalarinda silinmeyecek.....haaa bu arada teyibin kirmizi + ucunu kontak acim voltajina baglatman gerekiyor...bunu ustana anlat anliyacaktir,...yapamazlarsa kasma ben istanbul bulusmasinda hallederim...

sonucu bildir...benim kitabimda olmaz diye birsey yok...daha oncede bunu daha uzun ve detaylica anlattim sitede biryerlerde var......ustana oku hemen mantigini anliayip yapar...

sonucu bildir...benim kitabimda olmaz diye birsey yok...daha oncede bunu daha uzun ve detaylica anlattim sitede biryerlerde var......ustana oku hemen mantigini anliayip yapar...

abi zaten bu yazıyı alıyorum .ona göstereceğim.

bu arada teyp in kizaklimi kafa cikan modelmi kizakliysa eve aliyorsan pili teypin icine yerlestirin...yer yoksa kicina bir yere yapistirin...sabitse arkasina sallayin teyibin gitsin...

bu arada teyp in kizaklimi kafa cikan modelmi kizakliysa eve aliyorsan pili teypin icine yerlestirin...yer yoksa kicina bir yere yapistirin...sabitse arkasina sallayin teyibin gitsin...

kafası çıkandan abi.

"cihazin arkasinda bir turuncu bir sari bir kirmizi birde siyah kablo var"

başka renk kaldımı abi *ice**haho*

olmazmi cihaza gore degisir....mavi remote control anffi veya motorlu anten vs kontrol kablosu...4 ciftli ses cikis kablusu...mor illiumin kablosu...daha var ne sormak istiyorun sor soyliyeyim...

kafası çıkandan abi.

*clap*

Abi konu ile alakasız ama benim iki sorum olacak teyp ile ilgili....
İlki... Kontak kapandığında teyp kapanmıyor benim ... Bilerek öyle istedim... Sorum şu... Kontak kapandıkdan sonra ne kadar daha çalışabilir? Akü bakımından...
İkincisi... Teybi kapatıyorum abi... Ama üstünde bir ışık hep yanıyor.... Bunun bir zararı olur mu? Şimdi ya da ileride...

abi ustaya söyleyeyimmi pili orasına taksınmı.😀😀

kafana gore sitede ariyorum bulamiyorum bu sekilde sorununu cozdugum bir arkadasin tesekkur mesaji vardi bulamadim ..hala ariyorum...

takmazsa hafıza sıfırlancak abi hep sürekli kanal ayarımı yapcan hep 😀

koray bulsana su mesaji aramaktan helak oldum...

tamam abi ben olayı anladım.usta anlamassa ben senin yazdıklarını gösteririm.bunuda anlamssa artık ne yaparım ona kimbilir.?😀

koray bulsana su mesaji aramaktan helak oldum...

mesajın içeriğini bilmiyorumki abi konu neydiki tam olarak

tamam abi ben olayı anladım.usta anlamassa ben senin yazdıklarını gösteririm.bunuda anlamssa artık ne yaparım ona kimbilir.?😀

ustayı baki abiyle iletişime geçir anlamazsa eğer baki abi ona elektrik elektronik üzerine doktora yaptırır 😀

gerek yok polimige girmem.....istanbula gelince. 10 dakikada hallederim...

Back