doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 34 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 5 Mart 2014 #41 ben hep derim kaporta için asla yetkili servise gitmem çok kötü işçilik yapıyorlar
Z zaff34 Daimi Üye Kayıt 28 Şubat 2012 Mesaj 165 5 Mart 2014 #42 ben hep derim kaporta için asla yetkili servise gitmem çok kötü işçilik yapıyorlar Hepsini görüntüle... Benim servisin kaportacısı iyiydi de boyacının ustalığu sıfırdı 🙂
ben hep derim kaporta için asla yetkili servise gitmem çok kötü işçilik yapıyorlar Hepsini görüntüle... Benim servisin kaportacısı iyiydi de boyacının ustalığu sıfırdı 🙂
doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 34 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 5 Mart 2014 #43 adamlar yağlı boya gibi boyuyorlar aslında onunda nedeni ellerinde çok iş olunca baştan sağma oluyor ALLAH herkesi kazadan beladan korusun
adamlar yağlı boya gibi boyuyorlar aslında onunda nedeni ellerinde çok iş olunca baştan sağma oluyor ALLAH herkesi kazadan beladan korusun