deni tarafından yazılan metin:
2011 doblo premium almak istiyorum, yaptığım araştırmalarda arkadaşımın firmasında yeni alınan 4 araçtada abs ye geçmeden kızaklama oluyormuş ve servis çok karşılaştıkları fabrika hatası demiş .
bilgisi olan varmı bu konuda?
*clap**clap* en iyisini yapmışsın abi....RAPTOR tarafından yazılan metin:
ddoblo ve deni siz ikiniz aynı gün kaydolup,aynı sorunu yaşıyorsunuz,ikinizinde ilk mesajı aynı sorunla ilgili ve ikinizde aynı IP ile bağlanıyorsunuz öylemi...size cevabım Bann oluyor...
bizimle dalga geçmeye kalkma süpermen...iyi niyetle bi çalışma yürütmeye gayretindeyiz,kimsenin sabote etmeye hakkı yok!
RAPTOR tarafından yazılan metin:
ddoblo ve deni siz ikiniz aynı gün kaydolup,aynı sorunu yaşıyorsunuz,ikinizinde ilk mesajı aynı sorunla ilgili ve ikinizde aynı IP ile bağlanıyorsunuz öylemi...size cevabım Bann oluyor...
bizimle dalga geçmeye kalkma süpermen...iyi niyetle bi çalışma yürütme gayretindeyiz,kimsenin sabote etmeye hakkı yok!
*tup* 😀 😀 😀 😀RAPTOR tarafından yazılan metin:
Ayın süpermeni ödülünü bu arkadaşa veriyorum!
Paketleyelim gitsin arkadaşları kasmayın kendinizi...............serdarengin tarafından yazılan metin:
😀
S@MeT38 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar doblo ile kango yu karıştırmış bu kızaklama kangoda oluyor ben arasıra kangoyada binerim. 1.5 dci güzel çekişi var ama afedersiniz yol tutuşunun ve fren sisteminin ta içine edeyim 30000 de balatalar degişti sebep disk i çizmeye başlamış bitmemiş balata=)))
arkadaşlar doblo ile kango yu karıştırmış bu kızaklama kangoda oluyor ben arasıra kangoyada binerim. 1.5 dci güzel çekişi var ama afedersiniz yol tutuşunun ve fren sisteminin ta içine edeyim 30000 de balatalar degişti sebep disk i çizmeye başlamış bitmemiş balata=)))
RAPTOR tarafından yazılan metin:
kangoya volanın niye eğri demişler,nerem doğru ki demiş...
😀 😀RAPTOR tarafından yazılan metin:
😀😀cAn 3436 tarafından yazılan metin:
😀 😀RAPTOR tarafından yazılan metin: