SLM BAKİ BEY, ŞU RESİM YÜKLEMEYİ TAM TEŞEKKÜLLÜ Bİ ANLATAN ARKADAŞ OLSADA Bİ DE BİZ YÜKLESEK. FACEBOOKA YÜKLÜYORUM OKADAR. BAGAJ GÖRÜNTÜNÜ HANIMA GÖSTERMEK İÇİN ÇEKMİŞTİM. BENİM BAGAJDADA BAZEN YER OLMUYOR HANIM KIZIYORDU. ARŞİVDE YÜKLÜYDÜ AKLIMA GELDİ NOSTALJİ OLSUN DİYE YÜKLEDİM. YENİ BAGAJ BUNUN İKİ KATIDIR. HAYIRLI OLSUN .ALLAH KAZASIZ, BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN. SLM MEVLÜT AMCA.Pek kısa sürede yükleyecem serdarım aslında resimleri çektim ama beceremiyorum biliyorsun yoksa yüklemiştim İstersen sana mail atayım sen yükle buraya
Pek kısa sürede yükleyecem serdarım aslında resimleri çektim ama beceremiyorum biliyorsun yoksa yüklemiştim İstersen sana mail atayım sen yükle buraya
Baki abi https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=3999 bu linkten bi bak istersen koray abinin açtığı konu 🙂Allah razı olsun baba. Valla ben bu konuda biraz kabiliyetsizim ne edeyim
ne demek abi sen mail felan zahmet etme ben gelip alayım🙂 halledeyimPek kısa sürede yükleyecem serdarım aslında resimleri çektim ama beceremiyorum biliyorsun yoksa yüklemiştim İstersen sana mail atayım sen yükle buraya
facebooktan yolla abi 2 dakikaya yükliyim siteye 🙂Heeee hemende anladım. Ahh be kardeşim resimler iphone mde onu ipad a nasıl yükleyecem sorun orda sana mailleyim sen yüklesiteye
cann34-@hotmail.comCan mailini yaz abi atayım sna