YAKIŞIKLIMI SATTIM

Pek kısa sürede yükleyecem serdarım aslında resimleri çektim ama beceremiyorum biliyorsun yoksa yüklemiştim İstersen sana mail atayım sen yükle buraya

Pek kısa sürede yükleyecem serdarım aslında resimleri çektim ama beceremiyorum biliyorsun yoksa yüklemiştim İstersen sana mail atayım sen yükle buraya
SLM BAKİ BEY, ŞU RESİM YÜKLEMEYİ TAM TEŞEKKÜLLÜ Bİ ANLATAN ARKADAŞ OLSADA Bİ DE BİZ YÜKLESEK. FACEBOOKA YÜKLÜYORUM OKADAR. BAGAJ GÖRÜNTÜNÜ HANIMA GÖSTERMEK İÇİN ÇEKMİŞTİM. BENİM BAGAJDADA BAZEN YER OLMUYOR HANIM KIZIYORDU. ARŞİVDE YÜKLÜYDÜ AKLIMA GELDİ NOSTALJİ OLSUN DİYE YÜKLEDİM. YENİ BAGAJ BUNUN İKİ KATIDIR. HAYIRLI OLSUN .ALLAH KAZASIZ, BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN. SLM MEVLÜT AMCA.

Allah razı olsun baba. Valla ben bu konuda biraz kabiliyetsizim ne edeyim

baki abi, www.hizliresim.com a giriyorsun. üstte 'DOSYA SEÇ' butonuna tıklıyorsun. açılan pencereden fotoğrafı seçiyorsun. Sonra sağ taraftaki 'ŞİMDİ YÜKLE' butonuna basıyorsun. resim yüklendikten sonra açılan sayfadaki 'DOĞRUDAN ERİŞİM' yazısının karşısındaki linki, yani adresi buraya kopyalıyorsun. bu kadar *yes*

Allah razı olsun baba. Valla ben bu konuda biraz kabiliyetsizim ne edeyim
Baki abi https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=3999 bu linkten bi bak istersen koray abinin açtığı konu 🙂

Heeee hemende anladım. Ahh be kardeşim resimler iphone mde onu ipad a nasıl yükleyecem sorun orda sana mailleyim sen yüklesiteye

ne demek abi sen mail felan zahmet etme ben gelip alayım🙂 halledeyim

Heeee hemende anladım. Ahh be kardeşim resimler iphone mde onu ipad a nasıl yükleyecem sorun orda sana mailleyim sen yüklesiteye
facebooktan yolla abi 2 dakikaya yükliyim siteye 🙂

Can mailini yaz abi atayım sna

Can attım sana resimleri kardeşim

toplam 4 fotoğraf var abi 🙂

6 resim attım gündüz fotolarını yarın çeker atarım işim gece bitti ne edeyim

Ben altı reim attım gelecektir hepsi

Back