YAKIŞIKLIMI SATTIM

artık buluşmada yeni doblonu görürüz abi

SLM BAKİ BEY , RİVA DAKİ DOBLO YUMU SATTIN . MESAJLARDA ALIP SATMA MESAJLARI , VARDA. BEN KİMİN SATTIĞINI HALA TAM ANLAYAMADIM. EĞER SENİNKİ İSE HAYIRLISI OLSUN. BENDE Bİ RESMİ OLACAKTI. ONU FACEBOOK A KOYARIM MALUM TEAM DOBLO SİTESİNE KOYAMIYORUM. SLM MEVLÜT AMCA.

evet onu takas etti mevlüt amca 2007 bir dobloyla...hayırlısı olsun artık...

Mevlut babacım evet o dobloyu sattım Nasip öyle icap etti Yine 2007 doblo aldım iş için gerekiyordu.

Hayırlı olsun diyen tüm dostlara teşekkür ederim

Can dostlarım kardeşlerim bugün ani bir kararla aracımı 1.3 2007 model cargo max ile takasladım

Okadar ani oldu ki arac kapıdayken bir müşterimle çay içiyorduk bende bundan alacam diyerek benim aracı gösterdi ...bende satarııııım dedim olur falan derken benim dobloyu kaça sayarsın dedi bende onun aracını biliyorum inanılmaz temiz bir araça bugünde dört çelik jant ve dört kış lastiği taktırmış zaten..... onun aracı 12 750 ye saydık benimkini 38 500 e saydık ...hemen kredisini kapatıp satışı verdim ...O da yarın bana satış verecek bende yarın aracımdaki 3 takım xenon u double dın cihazımı ve bazı eksra larımı alacam olay bitecek

Kısacası BİR DOBLOCU YİNE BİR DOBLO ALIR felsefesi ile bugün takas yaptım ilk sizlerle paylaşıyorum

Hayırlı Olsun Baki Abi....

Baki abi konuyu şimdi gördüm hayırlı uğurlu olsun ama çok şaşırdım.Erken kredi kapatma olayını bende düşünmüştüm ama toplam ödedigin rakamdan biraz daha fazlasına geldigi için iptal etmiştim.

SLM BAKİ BEY. ALLAH SAĞLIK VERSİN MAL ALINIR ,SATILIR. YETERKİ İNSANLAR SATILMASIN. ALLAH DAHA İYİSİNİ ALMAK NASİP ETSİN. BENDEKİ RESMİ FACEBOOK YÜKLÜYORUM. SLM MEVLÜT AMCA.

Ercüment kardeşim sağolasın valla daha yirmi küsür ay kredisi vardı baydı beni öde öde bitmiyor kapattım gitti

Mevlut baba sağolasın allahrazı olsun. Resime face den bakacam

baki abi hayırlı olsun maxi'ler iş için çok ideal bendede var. benimki işim gereği frigofrik soğutuculu...

hayırlı olsun

hayırlı olsun baki abi...

Kardeşlerim sağolun ..yanlız D2 min resimlerini yüklediğimde çok şaşıracaksınız bütün pazar arabamla uğraştım geri vites sensörümü double dın ımı ve aksesuarlarımı taktım. Double dın ıma çerçeve yaptım bayağı şık oldu D2 de
Neyse resimler anlatıyor herşeyi. Yükleyince göreceksiniz

la merak ettim valla🙂

abi sabırsızlıkla bekliyorum.helede Double dın resimlerini

Back