Üyelerimizin meslekleri ve genel bilgileri

@Fethi KORKUT
abi dedem babama demiş yapma bu mesleği amcamla babam yapmış
babam bize yapmayın dedi abimle bende yapıyoruz
bakalım bizim çocuklarımız olursa onlar devam ettirecek mi?

@minibuscu59
kanınızda var kardeşim sizin maşallah 🙂

Tek hayalim minubus sahibi olmakti. Bi sekilde sahip oldum. Hayatta insan isteyince yapamayacagi sey yok diye dusunuyorum. Ekstra olarak ta araba alim satim yapiyorum. Doblo ailesinde olmaktan da cok mutluyum.

Dosyalar

• IMG_20141008_175859_1.jpg
    IMG_20141008_175859_1.jpg
    876,3 KB · Okunma: 44
Allah haram lokma yedirmesin hepimize..

Allah isini gücünü rast getirsin ramazan.

Yaş 23 avcılar koskada gıda teknikeriyim 🙂

1979 İstanbul doğumluyum. Meslek teknik lise mezunu evli ve bir çocuk babasıyım sac_metal imalat sorumlusu olarak çalışmaktayım

Yaşım 24, şuanda okulumdan dolayı romanya/Köstence şehrinde ikamet ediyorum, aslen kayseri'yim, okuldan vakit buldukçada grafikerlik ve reklam işleri yapıyorum...

Yavuz selim...1982 doğumluyum..3 çocuğum var..bingolluyum..büyük gıda firmasında isciyim

Ali yilmaz 1992 dogumluyum antalya manavgat liyim. Otelde teknik servisim

hasan altan karaoğlu.18 yaşındayım.istanbul çatalcada oturuyorum.memleketim kırklareli.borusan asım kocabıyıkta okuyorum mercedes-benz türk te stajyerim.5 senelik doblocuyum.dağ tepe bayır çayır demeden taşıyo bizi 5 senedir.2 ay sonra ehliyetimi alıcam ve o zaman kıyamet kopucak 😀

10 senedir jeep yetkili servisinde yedek parca ve şoförlük yapiyorum sirket aracim 2013 d3 panelvan kendi aracim da 2011 d3 elegans modeli

Selam arkadaşlar bende AKSARAY dan katılıyorum. Lise mezunuyum sevdiğim işi yapıyorum ve aynı zamanda baba mesleği olan şoförlük. Küçük yaşlarda öğretti araba sürmesini bende şu anda resmi bir kurumda makam şoförlüğü yapıyorum doblo sevgisi ilk D1 2004 model 1.9 ile başladı. Gaza basmayı seviyorum ve 1.9 bu konuda oldukca zevkli bir sürüş sunuyor o gün bu gün doblo vazgeçilmezim oldu ve şükür D2 ve şu anda D3 kasalarına biniyorum herkese de nasip etsin.

soğutma ve beyaz eşya tamirciliği yapıyorum

Adım sezgin tok tokatlıyım 1994 doğumluyum araba hastasıyım şeyh edebali üniversitesinde makina bölümünde talaşlı imalat okuyorum (Cnc). Bilgisayar teknik servisliğide yapıyorum.

Burak ATEŞ 18 yaşındayım Antepde yaşıyorum elektrikciyim (Ag Og) DOBLO Faworimdir

Back