Üyelerimizin meslekleri ve genel bilgileri

@ayhan 71
bana söyleyin düzelteyim.eksikleri

SERDAR BEY avatar yerini bulamadım bende be yahu.gözler görmez olmuş sanırım.

@MEHMET78
PROGİL AMA🙂))
pmPJBn.png

sıkıntı orada.avatar yükleyi bulamıyorum profil düenlemede.

Oguz bendede avatar yükle ve imza ayarları yok. Senin yükledigin fotoda var ama

Bak şimdi Serdar ismini yalnış yazdım düzeltmede çıkmıyor önçe vardı

@serdarengin
benim profilde avatar yükle gitmiş.yok.şaşılacak bir durum.

@MEHMET78
HEMMEN İLGİLENİYORUM

@ayhan 71
bildirim ayarları ile harici hesapların arasında yok benim profilde.
@ayhan 71
benim profil ayarlarında bildirim ayarları ile harici hesapların arasında yok.şaşılacak bir durum.

@MEHMET78
yav ben görebiliyorum sende avatar yükleme olduğunu,tüm ayarların normal dostum...resim yolla koyayım avatara

M.Enes AYDOĞMUŞ eskişehir osmangazi üniversitesinde siyaset bilimi ve kamu yönetimi okuyorum 1995 doğumluyum afyon/emirdağlıyım tam bir d3 kasa doblo hastasıyım arabalarla çok ilgiliyim o yüzden team doblo ya üye oldum aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum hayırlı paylaşımlar...

Profilimize giriyoruz sonra solda bulunan Avatarın üstüne tıklayın Avatar yükle çıkacaktır Facebook'ta profil fotosunu değiştirmek gibi sistem

@menesay
hoşgeldin dostum

25 SENEDİR İSTANBUL BAKIRKÖYDEYİM 21 SENE ARÇELİK YETKİLİ SERVİSİNDE ÇALIŞTIM ŞU AN KENDİ İŞİMİ YAPIYORUM ISITMA (her türlü kombi arıza bakım satış montaj ,kazan daireleri brülörleri,hidrofor merkezi ısıtma sistemleri) SOĞUTMA (klima,chiller,VRW sistemleri) BEYAZ EŞYA,SIHHİ TESİSAT VE DOĞALGAZ .

selam;
süleyman geniş 1983 rize doğumluyum. evliyim çoluk çocukta var 😉
istanbul arnavutköyde simit sarayı tarzında bi mekanım var ayrıyettende elektirik elektronik manyaklığıda var araba hastalığıda var. ustanın yada servisin görmesi gerektiği bir çok şey önce benim elimden geçer 😀

personel ve turizm taşımacılığı yapıyorum... öğrenci servisimde var...

Back