BozkurtTuğrul
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 23 Ekim 2019
- Adı
- Ertuğrul
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Motor
- 1.6 Multijet
@s.demirtas
Servis hiçbir işlem yapmazsa sadece bilgisayar bağlayıp arızayı söylemeye 150 TL +KDV istiyor
Motor arıza ışığı yanıyor mu peki? Ben de 2 kez yaşadım aynı durumu bu kış serviste bilgisayar bağlayıp hallettiler.
Evet üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor ve start stop devre dışı yazıyorBenimde 2014 ama bir türlü çözemedim.yok mu start stop arızasıyla ilgili bilgisi olan
Hangi serviste yaptırdınızi@s.demirtas
Motor arıza ışığı yanıyor mu peki? Ben de 2 kez yaşadım aynı durumu bu kış serviste bilgisayar bağlayıp hallettiler.
Bendeki sua sorun o sekilde soketi sokup takinca o gun calisiyor,fakat ertesi gun istedigin kadar gez çalışmıyor soketi takip cikarmadan onuda degistim aldiğimda ayni,uyari isaretide yokAkü kutup başında bulunan sensör sorunu bu, bir süre sonra hiç stop etmeyecek. o sensöre giden soketi sök 15-20 dk sonra tak o günlük sorun gider ama ertesi gün yine sorun geri döner. ya değiştir yada akşam o soketi sök sabah tak.
Soketi değişince sorun düzeldi mi yaniBendeki sua sorun o sekilde soketi sokup takinca o gun calisiyor,fakat ertesi gun istedigin kadar gez çalışmıyor soketi takip cikarmadan onuda degistim aldiğimda ayni,uyari isaretide yok
Duzelmedi ,sok tak yapmam lazim, 3 tane aku denedim ,sifir akdede ayni,ya gene o sensorde yada arac yaziliminda anlamadimSoketi değişince sorun düzeldi mi yani
Benim 1.3 multijet doblo panorama star stop arızaya geçiyor.araba sabah ilk çalışmada zor calisiyo.simdi bide abs ariza lambasibasi yandı.haricen motoru kontrol ettirin ikaz lambasi yaniyo.bu problemlerle karsilastinizmi.Bilmek istediklerinizi sorabilirsiniz basima geldigi icin yeterli bilgim var
Opsiyonel olduğundan alınmışsa vardır alınmamışsa yoktur2010 doblo 1.6 var premio modelde start stop.var mı
Aku zayıf yuzde 90 hocamBenim 1.3 multijet doblo panorama star stop arızaya geçiyor.araba sabah ilk çalışmada zor calisiyo.simdi bide abs ariza lambasibasi yandı.haricen motoru kontrol ettirin ikaz lambasi yaniyo.bu problemlerle karsilastinizmi.
TeşekkürlerOpsiyonel olduğundan alınmışsa vardır alınmamışsa yoktur
Benim 1.3 multijet doblo panorama star stop arızaya geçiyor.araba sabah ilk çalışmada zor calisiyo.simdi bide abs ariza lambasibasi yandı.haricen motoru kontrol ettirin ikaz lambasi yaniyo.bu problemlerle karsilastinizmi.
Benimde 2014 ama bir türlü çözemedim.yok mu start stop arızasıyla ilgili bilgisi olan
2014 1.6 Dizel D 3 ümde start çalışıyor ancak stop çalışmıyor.çünķü ışıkta falan durunca vitesi boşa aldığımda stop etmiyor ancak yanlışlıkla kalkarken falan stop ettirdiğim zaman debriyaja basınca kendiliğinden geri çalışıyor.ekranda üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor ama serviste bilgisayara bağlayınca hiçbir arıza görünmüyor.sizce sorun ne olabilir acabaBendeki sua sorun o sekilde soketi sokup takinca o gun calisiyor,fakat ertesi gun istedigin kadar gez çalışmıyor soketi takip cikarmadan onuda degistim aldiğimda ayni,uyari isaretide yok