Start Stop Hakkinda Bilmek Istedikleriniz Varsa Elimden Gelen Bilgiyi Paylaşirim

Bir tavsiye vereyim aracınızı motoru kontrol ettirin start stop devre dışı uyarısı veriyor aracınızı cihaza bağladınız ve P081D hata kodunu verdi bakmanız gereken yer burası
511ba080698bd2.jpg

511ba085da05c3.jpg

Bu vites konum sensörü motoru kontrol ettirin start stop devre dışı uyarısını bu sensör yüzünden veriyor size tavsiyem bu sensörü kontrol edin veya ettirin

Peki calismamasinin nedeni de bumudur acaba

Aracı cihaza bağlayınca akü hatası veriyor ...stop edince tekrar çalışınca hata gidiyor 5 dakka sonra tekrar yanıyor

Büyük bir ihtimalle Bundan kaynaklanıyor

Yorumlarda gördüm kutup başını söküp yarım saat sonra takınca düzeliyor yazıyordu asli varmı acaba

Belli bir süre araç çalışırken SS devre dışı yazıyor düğmesine basıyorum devrede diyor ama çalışmıyor ...aküden dediler SS li akü aldım olay yine aynı ....forumda biri kutup başını çıkar ve yarım saat sonra tak sorun giderilir yazmış asli varmı ..olan özelliği kullanamamak beni deli ediyor araç 1.3 90 HP Multijet

Aracım 2012 1.6 multijet premio euro 5 motor benim araçta start stop varmı varsa nasıl çalışıyor

Benimde 2014 ama bir türlü çözemedim.yok mu start stop arızasıyla ilgili bilgisi olan
Kaputtaki Sigorta kutusundan sigortasına bak reis 5 amperlik bi sigortası var atmış olabilir

2010 model Doblo da star stop aktifken ışıklarda durdugumda motor stop ediyor, 3-5 saniye içinde kendi kendine calisiyor. Bu sebepten her aracı caliatirdigim da star stopu pasif etmek zorunda kalıyorum. Sebebi ne olabilir.

2010 model Doblo da star stop aktifken ışıklarda durdugumda motor stop ediyor, 3-5 saniye içinde kendi kendine calisiyor. Bu sebepten her aracı caliatirdigim da star stopu pasif etmek zorunda kalıyorum. Sebebi ne olabilir.
Akü zayıftır abi aküyü ölçüt ilk olarak

Akü zayıftır abi aküyü ölçüt ilk olarak

Bugün fırsat buldum akücü arkadaşa gittim, arabaya start stopa uygun akü takılmamış. Küçük bir ilçede olduğumuz için start stopa da fazla iş düşmüyor. Arkadaş aküyü ölçtü durumu iyi dedi istersen bu şekil start stopu pasif ederek kullanmaya devam et dedi. Akü işi bitince uygun akü takarız dedi.

Ben start stop a uygun aku taktırdım ama tirt yine calismiyor

2010 model 1.6 doblo sahibiyim. Benim araçta var mı acaba start stop? Hız sabitleme yoktu ama taktirdim tesisat direksiyona kadar cekiliydi start stop içinde böyle bir olanak var mı?

Start stop masrafı daha fazla olur.

start stop akü ömrünü ve marş dinamosu önrünü yiyor dedikleri doğru mudur ?

Mantık olarak evet doğru. Fakat start stop hiç kullanmasanizda akünün doğası gereği belli bir süreden sonra ömrünü tamamlamaktadır. Start stop olan araç akü ve marş motorları bu husus göz önünde bulundurularak üretilmektedir.
Sevmediğim için ben kullanmıyorum.

@s.demirtas

Motor arıza ışığı yanıyor mu peki? Ben de 2 kez yaşadım aynı durumu bu kış serviste bilgisayar bağlayıp hallettiler.
Hangi serviste bilgisayar bağlantınız acaba

Back