Zaten üzerindeki tesisat hazır kolu takıyorsun okadar.Yeni kablo vesayre çekmiyorsunki zaten bi hata algıladığı sürece hayatta çalıştıramazssın hız sabitleyiciyi, aracın beyni kontrol ettiği için güvenilmeycek birşey yok.
Sonuç aynı diğer araçlardaki gibi hiçbir fark yok. Yalnız şunu fark ettim motor arıza ışığı veya Abs yanıkken cruize devreye girmiyor. Sanırım tüm araçlarda öyledir
Arkadaşlar merhaba bu mesajim tamamen bilgilendirme amaçlıdır yonetim uygun gormez ise mesajimi silebilirim.
D3 ve D4 kasa doblolarin alt yapisi cruise kontrol icin uyumludur
Cikmacilarda veya sıfır olarak 1.3 90 lık doblolar icin orjinal unite kodu 735606802 ve 735504303 olarak arayabilirsiniz
1.6 105 lik doblolar için 735614957 cruise kollu orjinal unite kodu ile araştırma yapabilirsiniz.
Orjinal olarak yapmak isteyen arkadaslara faydamiz olsun diye bu paylasimi yaptim saygilar sevgiler heskese hayırlı günler.
Arkadaşlar oncedende yazdim D3 ve D4 kasa Doblo altyapisi bady computer Cruise kontrol typ 152 ve 263 uyumludur
D1 ve D2 doblolarda bady computer cruise kontrolu desteklemiyor
@engin34hj6863
Tofaş Fabrikada bana böyle dememişlerdi. Bunun başka araçlarda olduğunu bunda da olabileceğini söylememe rağmen araçların yazılımları farklı demişlerdi. Olacağını düşünüyordum ama cesaret edememiştim. Teşekkürler.
mümkün tabiki. ecu ve body de tüm yazılımlar mevcut. sinyal kol soketine kadar gerekli tesisat da mevcut. 735606802 kodlu orjinal sinyal kollu ünite ile değiştirip bilgisayar bağlantısı ile aktif edildiğinde sorunsuz çalışıyor. fakat zam gelmiş 1400-1500 civarında. biz arkadaşa ekonomik diye peugeot kolunu montaj etmiştik
doğrudur peugeot citroen grubu araçlarda kolun sol tarafında geçme yeri hazır. parçayı geçirip pc bağlantısı ile aktif ettiğinizde kullanabiliyorsunuz. bu kolu dobloda kullanabilmeniz için kolu açıp , fazlasını kesip , orjinal üniteyi taklit edecek şekilde direnç bağlantısı yapmanız gerekiyor.
yapması lazım çakma uydurma kesme delme yok. sinyal ünitesi sökülüp orjinal cruise controllü ünite ile değiştirilecek ve aktif edilecek. 2016 model sıfır cargo maxi araca çıkma ünite ile montaj yaptık. ama servis maliyetleri yüksektir. ünite fiyatı 1700 civarında diye biliyorum