şnt garage'da TEAMDOBLO aracı

dehşet bişi olmuş ellerine sağlık ustanın arabanın sahibinede hayırlı uğurlu olsun yalnız d3 e photoşopla bitane hazırlaya bilirmi d3 de nasıl duracak bi görsek

Hazirlatiriz kardesim ŞNT GARAGE nin sloganlari sudur.....sİkinti yok.......siz hayal edin biz gerçeklestirelim...

Arkadaslar bir fikirde sizlerden alalım bu araca uyguladığımız sticker'lerden elimizde birkaç tane var sizce bu ürün guzelmi begendinizmi gerisini yaptiralimmi düşüncelerinizi almak isterim. İyi ve kötü tüm fikirlerinizi? Teşekkürler .

Ben de çok beğendim, aracım da aynı renk. Kendi kaportam da düzelmek üzere 🙂 işleri yoluna koyayım tekrar başınızı ağrıtıcam.

araç cok güzel olmuş amaaa doblo yazısı birazda uzun ve yatık olabilir.yada daha deyişik diye düşünüyorum ??? siz ce?

şentürk oto pazar günleri acık mı ???

Arkadaslar bir fikirde sizlerden alalım bu araca uyguladığımız sticker'lerden elimizde birkaç tane var sizce bu ürün guzelmi begendinizmi gerisini yaptiralimmi düşüncelerinizi almak isterim. İyi ve kötü tüm fikirlerinizi? Teşekkürler .

Ben de çok beğendim, aracım da aynı renk. Kendi kaportam da düzelmek üzere 🙂 işleri yoluna koyayım tekrar başınızı ağrıtıcam.

Basımızı ağrıtmak ne demek her zaman bekleriz.

araç cok güzel olmuş amaaa doblo yazısı birazda uzun ve yatık olabilir.yada daha deyişik diye düşünüyorum ??? siz ce?

Her pazar acmıyoruz 2 bazen 3 haftada bir ama gelmeyi düşünüyorsanız sizin icin açabiliriz.
Yorumunuz icinde tesekkurler.

Gerçekten Güzel Olmuş Emeğinize Sağlık ...

Yanlız bir şey sormak istiyorum değişik vinly secenekleriniz var mı ?

Yorumunuz icin tesekkurler. Çeşit derken siz nasıl birsey istiyorsanız aklınızda bir görsel varsa biz hallederiz sıkıntı yok. *tup*

BUGÜN ŞENTÜRK OTODAYDIM...HARİKA BİR DÜKKAN,KENDİMİ ÇUKULATACIDAKI ÇOCUK GİBİ HİSSETTİM,HERYERE SALDIRASIM HER ŞEYİ ALASIM GELDİ:d:d:d:d
SÜPER DÜKKAN SÜPER ADAMLAR...TEŞEKKÜRLER AKİF...

BUGÜN ŞENTÜRK OTODAYDIM...HARİKA BİR DÜKKAN,KENDİMİ ÇUKULATACIDAKI ÇOCUK GİBİ HİSSETTİM,HERYERE SALDIRASIM HER ŞEYİ ALASIM GELDİ:d:d:d:d

süper süper süperrrrrrr

Yorumların okadar guzelki yazacak cevap bulamadım çok tesekkurler..kapımız size her zaman açık tüm teamdoblo ailesine...Müsait bigun ayarlada senin arabayada bı ayar çekelim.*saycheese*

EYVALLAH.en kısa sürede...

Her pazar acmıyoruz 2 bazen 3 haftada bir ama gelmeyi düşünüyorsanız sizin icin açabiliriz.
Yorumunuz icinde tesekkurler.[/

aklım da sace 3m korbon kablatmak var tavan cıtası kapı koları ön gögüs gibi şuan inş bir gün yolumuz düşer ugrarız hem fikir alırım tşk

gümüş 3m karbon var mı?

Back