şnt garage'da TEAMDOBLO aracı

sntgarage

Azimli Üye
Merhaba arkadaşlar TEAMDOBLO ailesinden gelen arkadaşımızın aracından bir kaç kare.
Arkadaşımızın aracındaki bir kaç çiziği kapatmak ve araca hoş bir görüntü vermek amaçlı sticker uygulaması yaptık..
Umarım beğenirsiniz...ŞNT TUNİNG GARAGE ŞENTÜRK OTOMOTİV

bu şeritten bana da lazım aynı renk araç ve aynı yerde kapatılmayan ufak bir çizik var..

maliyeti ne kadar.. yeriniz neresi acaba?

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
bu şeritten bana da lazım aynı renk araç ve aynı yerde kapatılmayan ufak bir çizik var..

maliyeti ne kadar.. yeriniz neresi acaba?

merhaba...
Yerimiz istanbul beykoz'da .tel 0216 331 10 58

çok güzel olmuş.... *clap*

Güzel çalışma Sticker basıyormusunuz acaba reklamcı arayacağımıza size yaptırlarım özel baskı yapıyorsanız

Chirmicty tarafından yazılan metin:
Güzel çalışma Sticker basıyormusunuz acaba reklamcı arayacağımıza size yaptırlarım özel baskı yapıyorsanız

merhaba..
evet sticker yapıyoruz istediğiniz birşey olduğunda burdayız...

bu araba nasıl bu kadar parlamış yav 😀 hasta oldum maşaallah

sntgarage tarafından yazılan metin:

merhaba..

sitemize sponsor olup logomuzda bize basın sponsorumuz diye reklam yapalım 🙂

sntgarage tarafından yazılan metin:

merhaba..

ebat ve fiyatlarınızı öğrenebilirmiyiz 🙂

ölçülerde hemen hemen plakanın yanındaki sticker kadar olcak ve renkli baskı olcak zaten bastırmak istediğim sticker bu 😀

71034380668713053272.png

Sevgili dostlarim uyemiz benimle irtibata gecti.....aracindaki cizikler icin ..bugun arkadaslarima goturmek icin yanima geldi...bende goturup arkadasin aracini sticker yaptirttim......cok guzel oldu,....bayildim vallahi....

😀 dedim ben bu işte baki abimin parmağı var😀 bende yaptırsammı abi ya ne kadara maloldu?

serdarengin tarafından yazılan metin:
😀 dedim ben bu işte baki abimin parmağı var😀 bende yaptırsammı abi ya ne kadara maloldu?

Yanilmiyorsam komple 150 tl ye mal oldu....

bakiergul tarafından yazılan metin:
Sevgili dostlarim uyemiz benimle irtibata gecti.....aracindaki cizikler icin ..bugun arkadaslarima goturmek icin yanima geldi...bende goturup arkadasin aracini sticker yaptirttim......cok guzel oldu,....bayildim vallahi....

Kankiiiiii ben de istiyorum aynısından. Buna benzer bişiiler düşünüyordum ben de. Aynı renk bittim valla. Zaten aracı da gördüler biliyorlar 🙂

Kanki ne zaman istersen. Resimlere baksana acaip guzel oldu yemin ediyorum yakindan orsen bayilirdin......bittim bittim...

bakiergul tarafından yazılan metin:
Kanki ne zaman istersen. Resimlere baksana acaip guzel oldu yemin ediyorum yakindan orsen bayilirdin......bittim bittim...

Moruk şu hengameyi bi atlayatım ha bi de kendi kaportamı bi düzelteyim damlarım yanına.

Back