Ortalama Yakıt Tüketimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mico16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@zekayi kurt

d3 kasa ile d1-d2 farklı yakıt tüketimi olarak.

aramıza hoşgeldin bu arada.

@zekayi kurt
Kardeş öncelikle hoşgeldin aramıza arkadaşların dedigi gibi doblolar kasalarına göre farklı yakıt harcıyor d3 1.6 ortalama 7.6 d1 1.9 ortalama 6.1 yakıt harcıyor tabi bu şehir içi bu rakamların altına pek inmiyor şehirler arası yolda doğal olarak biraz daha düşer oranlar sizin araç 1.3 dediginize göre baya iyi bir oran

@zekayi kurt
Hoşgeldiniz.

8.0-8.5 yakıyo aslanım şehir içinde mercedese kafa tutuyor yakıt konusunda 😀

@arsenlupen
Yeaaahhhh maşallah. 🙂

Benim ki 5.9 lt/100 km. 2500 km ortalaması bu. 1250 km'si şehir içi.

@zekayi kurt öncelikle aileye hoşgeldin keyifli forumlar kasa farkı alınan yol bunlar tüketime etken eden şeyler tabiki herkesin tüketimi bu yüzden farklı

Sağolun teşekkürler sizede iyi forumlar diliyorum tabi araba için bu konularda biraz acemiyiz..sadece farklı araçlar ile yakıtlar aynı kanısındaydım demekki her aracın kendine göre cilveleri oluyomuş

Merhaba arkadaşlar kışın malum 2011 model D3 kasa 1.6 motor doblom 7.8 yakıyordu şimdi ise bugün itibari ile baktığımda 6.5 yazıyor bence bizim araçlara göre gayet normal ben memnunum hem işimi görüyor geniş olması hem piyasadaki cadyy ve connete göre az yakıyor benim kıyaslamamla.

Benimde d3 215 kar lastiği var 8.6 genelde

istanbul trafiğinde 6.5 civarı yakıyor, tabi yoğunluğa görede değişiyor

1.3 ecojet şuan 370km de 7 lt yakıyor oda trafikde beşiktaş - atatürk havalimanı gidiş geliş yaptım

@007fare

bu hesapta bi yanlıslık var.

@asaglam
bi yanlışlık yoktur kardeş istanbulda o degerlerden aşagısını görmek kolay degil heleki istanbul trafiginde ortalama hız çok önemli ortalama hız artıkça yakıt düşer oda istanbulda çok zor ihtimal artık dur kalksız hiç bir yere gidemez olduk pazar sabahı hariç tabi 🙂

Son düzenleme:
İzmir'den Selamun Aleyküm herkese
foruma yeni katıldım 2015 yeni doblo premio+ 1.6 m.jet 105 hp beyaz-grey serisi
Herkese hayırlı forumlar kazasız belasız sürüşler dilerim.
Aracı ev iş arası kullanıyorum 15dk.yol malum motor fazla ısınmadığı için 100kmde şuan 8.4 litre gösteriyor tabiki birazda sportif kullanımın etkisi var çevreyoluna çıkınca 180kmye çıkmışlığım oluyor ama genede normaldir diye düşünüyorum.1.3 fiorino vardı 7.5-8 arası yakıyordu bu araba hacim olarak vede motor olarak büyük.kısa mesafe olmasa değerlerin daha düşeceği kanaatindeyim.

20150406_105029.jpg

asaleti yeter.

@emincskn35 hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan aracın Maşallahı var

işte arabanın rengi bu olacak beyazzz illede beyaz yakısıklı oluyor benimki istemeden siyah

Back