@zekayi kurt
Kardeş öncelikle hoşgeldin aramıza arkadaşların dedigi gibi doblolar kasalarına göre farklı yakıt harcıyor d3 1.6 ortalama 7.6 d1 1.9 ortalama 6.1 yakıt harcıyor tabi bu şehir içi bu rakamların altına pek inmiyor şehirler arası yolda doğal olarak biraz daha düşer oranlar sizin araç 1.3 dediginize göre baya iyi bir oran
@zekayi kurt öncelikle aileye hoşgeldin keyifli forumlar kasa farkı alınan yol bunlar tüketime etken eden şeyler tabiki herkesin tüketimi bu yüzden farklı
Sağolun teşekkürler sizede iyi forumlar diliyorum tabi araba için bu konularda biraz acemiyiz..sadece farklı araçlar ile yakıtlar aynı kanısındaydım demekki her aracın kendine göre cilveleri oluyomuş
Merhaba arkadaşlar kışın malum 2011 model D3 kasa 1.6 motor doblom 7.8 yakıyordu şimdi ise bugün itibari ile baktığımda 6.5 yazıyor bence bizim araçlara göre gayet normal ben memnunum hem işimi görüyor geniş olması hem piyasadaki cadyy ve connete göre az yakıyor benim kıyaslamamla.
@asaglam
bi yanlışlık yoktur kardeş istanbulda o degerlerden aşagısını görmek kolay degil heleki istanbul trafiginde ortalama hız çok önemli ortalama hız artıkça yakıt düşer oda istanbulda çok zor ihtimal artık dur kalksız hiç bir yere gidemez olduk pazar sabahı hariç tabi 🙂
İzmir'den Selamun Aleyküm herkese
foruma yeni katıldım 2015 yeni doblo premio+ 1.6 m.jet 105 hp beyaz-grey serisi
Herkese hayırlı forumlar kazasız belasız sürüşler dilerim.
Aracı ev iş arası kullanıyorum 15dk.yol malum motor fazla ısınmadığı için 100kmde şuan 8.4 litre gösteriyor tabiki birazda sportif kullanımın etkisi var çevreyoluna çıkınca 180kmye çıkmışlığım oluyor ama genede normaldir diye düşünüyorum.1.3 fiorino vardı 7.5-8 arası yakıyordu bu araba hacim olarak vede motor olarak büyük.kısa mesafe olmasa değerlerin daha düşeceği kanaatindeyim.