Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@yigitefe
netice ye değil Hatice ye bakarım diyorsun 🙂

Bencede htc ama fiyatla kıyaslama yaparsak zenfone 5 güzel cihaz sanırım mediamarkt tan alıcaksın abi zaten cihazlar istanbul garantili olmaz inşallah ama arıza cıkarsa istanbula gidiyor cihazlar

SLM ARKADAŞLAR. FACE DE SOHBET AÇILDIĞINDA , KİMİSİ SİTEDEN, KİMİSİDE MOBİLDEN DİYOR. BENDE BUNDAN SONRA YA APARTMAN, YADA SHELL DEN DİYECEĞİM. SLM MEVLÜT AMCA.

Son düzenleme:
mustafa abi bende htc derim fiyat olarak kısıtma koymamışsın htc desire serisi iyi bende şuan şirketin verdiği htc incradible s var şuan tek sorunum ısınıması ama telefon 3 senelik falan bide bana ikinci el olarak geldi. telefonda htc den şaşmam artık.

SLM ARKADAŞLAR. ONLINE İLETİŞİM FORMU DİYE BİR BAŞLIK VAR BUNU NASIL KULLANACAĞIZ AMCAYA Bİ AKIL. SLM MEVLÜT AMCA.

Hayırlı akşamlar dostlar.

Hosgorduk yusufcum. Nasılsın keyifler nasil

Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar

çok şükür agam hamd olsun rabbime sen nasılsın.
hoş geldin Volkan abi

Htc telefonda androit proğramı face de kasma ve donma oluyormu.

@m_ates27
kesinlikle donma yaşamadım abicim ama yavaşlık söz konusu avea hattı kullanıyorum ondan sebep olabileceğini düşünüyorum bide benim tel dediğim gibi ikinci el ve biraz eski

Teşekkürler. Yusuf

Arkadaşlar dün yaya olarak iş giderken 15 adet dobloya kartvisit biraktım. Bugun Forum AVM de 12 adet kart bıraktım yafff bunların hiç biride merak edipde şu forma girmezmiş helal olsun.

abi ben 119 tane dağıttım biri bizden çıktı bitanesi gelmedi 🙂

Yusuf ben toplamı sölemim hele şimdilik 2 günlük dagıtımı sölimm

@m_ates27
abi senin toplam beni cepten çıkartır geri sokar 😀 bende senin dediğin gibi diyom hiç mi merak etmiyon arkadaş bi uğra bi bak hele 😀 demi ama

herkese hayırlı akşamlar.Milli takımımıza başarılar.gelirler gelirler araçlarında ihtiyaç hissettiklerinde bulurlar bizi.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back