Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Öyle
@www.akdenizelektronik.org
Öyle tabiki salihbey allah yoklugunu göstermesin
Biz hep böyleyiz sıcak olur soguk olsun soguk olsa sıcak olsun deriz doymuyoruz bir türlü. Bu arada arıza tespit cihazını aldım ama arızalı çıktı geri gönderecem yenisini gönderecekler

@Alirüzgar
o neymiş nasıl bir cihazmış gardasım nasıl kullanılıyor kac lira yararlı mı

@Alirüzgar
Tüh şansa bak hayırlı olsun bile demeye fırsat olmadan arızalımı çıktı ?
değiştiriler sorun olmazda
Siz ne amaçla kullanacaksınız bu ürünü ?

Vallaha öyle oldu salihbey dediginiz gibi ilgililer o konuda cihaz çalışıyor aslında ama degerler yanlış mesela sogutma suyu ısısı 215 diye götsteriyor hız 255 bi gariplik vardı gönderecegim yarın cihazı almamdaki amac bu tür aletlere olan merakım yoksa işimle alakası yok

@Alirüzgar
Ama aracın km ibresi sizin cihazdakiyle birebir uyumlu olmayabilir o normaldir
Çünki bazen yollardaki km okuyucularlada test ediyorum yoldaki tabela hızınız 96 diyor o anda benim ibreye bakıyorum 10-15 km ya eksik ya fazla gösteriyor sizdeki cihaz direk araç ecu sundan gelen sinyal verilerine göre okuma yapıyor
aracımızda arız araması yapar bulduğu önemsiz arızaları silebilirsiniz

@halil_col
Aleyküm selam sizede hayırlı akşamlar

O kadar farkı aramam ama dedigim gibi araç hareket eder etmez hızı 255 km olarak gösteriyor su ısısı 215 devir rolantide bile 256 hp olarak gösteriyor araç bilgisine baktım hiç bir veri yok sasi nosu sıfır olarak gösteriyor aradım aldıgım yeri arızalı oldugunu söylediler zaten

@Alirüzgar
Anladım ben aldım sorun olmamıştı doğru ve mantıklı veriler veriyor
ben özellikle 0-100 , 60-120 km hızlanma süresi ve mesafesi özelliğini kullanıyorum
Bu cihazların internetten güncelleme özelliğide olsa güzel olacak belkide bir yolu vardır telefonla sormak lazım

Onlarda ilk defa böyle birşey oldugunu söylediler yarın tekrar görüşecegim soruyum salihbey güncelleme derken ne istiyorsunuz mesela

Yeni piyasaya çıkan bunun araç menüsünde olmayan araç modelleri
daha sonra bunun içine eklenebiliyormu diye sorun ?

Tamam sorarım programa atabilirler sanırım bugüne kadar telefona hiç güncelleme gelmedimi

Yeni piyasaya çıkan bunun araç menüsünde olmayan araç modelleri
daha sonra bunun içine eklenebiliyormu diye sorun ?
@Alirüzgar
Gelmedi aslında her şey telefondaki programla alakalı
telefondaki internetle bu program güncellenebilir ama demekki çıkartmadılar henüz

Mevlüt amca iyi akşamlar yeni online oldunuz sanırım

SLM SALİHCİĞİM TELEFON BAKIYORDUM İNTERNETDEN. 11 SENELİK ALET SU KOYVERDİ. SONY XPERİA SP HAKKINDA BİLGİN VARMI. SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946
Sonny kullanmadım malesef bende iphone var onun menüsünü çok iyi biliyorumda sizinkini bilmiyorum
sorun nedir ? yinede yardımcı olmaya çalışayım

SLM O TELEFONU ALAYIMMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. GÜNEŞ IŞIĞINDA DİĞERLERİNE GÖRE DAHA GÖRÜNÜR GÖRÜNTÜ VERİRMİŞ.. ASLINDA PEK TELEFONDAN ANLAMAM 69 YAŞINDA Bİ İNSAN İÇİN BU TEKNOLOJİLERİ KAVRAMAK ZOR. SAĞOL. SLM MEVLÜT AMCA.

hayırlı geceler.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back