Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Anladım sony alayımmı diye sorıyorsunuz benim bir işyeri komşum aldı kullanıyor çok memnun
bende baktım sadece yan tarafına 3 adet tuş koymuşlar onlar biraz bana kaba geldi
ama kamera ve diğer özellikleri çok iyi
69 yaşında adam sözünüze katılmıyorum
Yaş önemli değil insan kendini hissettiği yaştadır yaşım başım ne diye kendinizi bırakmayacaksınız
Aksine ben teknolojiyi takip eden herşeye ilgili aktif kişileri çok takdir ederim
Siz doğru yoldasınız Mevlüt amca cığım

#Çankırı da ilk defa geçen hafta yeni Doblo gördüm. Oda sağlık bakanlığınındı 🙁 bugün Ankara'daydım, oturduğumuz ofisin camından yeni Doblo gözüküyordu, dalıp gitmişim bi an. #Çankırı Doblo'yu sevmiyor sanki.

@Musa_06-18
Kütahyada hiç yok sen yine bitane görmüşsün 🙁

Mevlut emmi bende sony ve Lg arasında kaldım karar veremiyom.

Htc desire yi burak kullanıyor. İyi telefon ama ikilemde kalıyorum.

@m_ates27
Abi ilk cıkan modeli windows mobile den itibaren geçen eylüle kadar htc kullandım çok ta memnun kaldım hiç yarı yolda bırakmadı beni tavsiyem sağlam ikinci elde olsa htc one m7 modeli hem şık hemde sorunsuz bir telefondur heleki ses mükemmel üzerine tanımam

@Musa_06-18
Peki doblocular çankırıyı seviyormu ?.

Günaydın. Hayırlı tatiller.

Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı hafta sonları

aleyküm selam.hayırlı günler.

@www.akdenizelektronik.org
SLM SALİHCİĞİM. VERDİĞİNİZ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER SAĞOL. BENDEKİ ALETLERİN ÇOĞU SONY. ORDAN YOLA ÇIKTIM İNŞALLAH MEMNUN OLRUM. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER DİLİYORUM. YARIN ALLAH NASİP EDERSE KOCAELİ BULUŞMASINDA OLACAĞIM. MALESEF TELEFONDA NET KARAR VEREMEDİM LC L70+ İLE SONY XPERİA SP ARASINDA KALDIM. BİRİ 599 TL DİĞERİDE 699 TL SONY KAYACAK GİBİYİM. TOPLANTIDAN GÖRÜNTÜLERİ YENİ TELEFONLA SİZLERE ULAŞTIRAMAYACAĞIM İÇİN MAHÇUBUM. SLM MEVLÜT AMCA.

Mevlut emmi sony daha iyi

Ama son karar sizin olaçak

@mesut170
Çankırı yaşanacak memleket. Sevilmez mi? Dün sabah bi dolaşayım dedim çıktım yola, Ankara'da gezdim, akşam yine Çankırı'dayım. Burada ev iş arası yürüyerek 10 dk (araba ile de aynı) 🙂 var mı Ankara'da bu rahatlık #mesut170 ?

arkadaşlar dün trafik sigortası yaptırdım 800-900 tl ile başladılar sormasak alacaz neyseeki internet denen teknoloji sayesinde fiyat araştırdım 250 tl ye kadar buldum sonuç 272 tl Axa sigorta ya yaptırdım
bilginize sunulur....

bu arada hayırlı hafta sonları olsun inşallah...

selamlar agalar paşalar. Mevlüt amca en kötü karar kararsızlıktan iyidir ya al birini gitsin

@34 ysf 57
SLM YUSUFCUĞUM SONYXPERİA SP % 51 GİBİ SLM MEVLÜT AMCA

Arkadaşlar bugun biraz telefon araştırması yaptım bu üçü nasıl hangisini terçih edersiniz.

ORX77A.jpg

aoZ22g.jpg

j47VQg.png

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back