Navimedia Fiat Oto Multimedia Sistemleri

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@cihatbayir
İşte herkes keser mesele nereyi keseceğini bilmek. Usta benimkini kesti içeriye destek falan koydu 6 ay oldu herhalde ses çıtırtı tıkırtı yok.

@cihatbayir
Kesilirken çekmedim ama son hali bu.
8cf972fc5bd80b37009aa15dc801daed.jpg

@Yolgezer
yukarda bahsi geçen cihaz bumudur

@navimedia
cihaz kaç inç şeklindedir ? bir de mp4 gbi videoları internetten ws ordan burdan indirir indirmez açıcak mı cihazın fotosu var mı

@cihatbayir
Normalde sıfır a sıfır oturuyor da ben daha büyük ekran boyutlu aldım çerçeveye işlem yaptım az bi boşluk var bende tırnak kadar.

@Sezgin Tok
ben tam oturtamadım arka tarafları açıkta kalıyo benim çerçeve biraz dandik çıktı galiba teyip çerçevenin içindende geçmiyo hiç uğraşmadım kesip biçip oturtamamak vardı işin ucunda bi teyipçiye göstermem gerek

@cihatbayir
Teyp ekranı 6.2'' nin üstünde ve standart markalardan değilse çerçeve oturmaz.

Arkadaşlar navigasyinda sabit kameralari ve mobil kameralari haber ver bölümü var aktif hale getirdim nasil bisey bu kullanan varmi

12990893_1061944690538422_8118413939032128446_n.jpg
Bende 7 aydır Kullandığım D3 Orjinal Multimediamı Satıyorum arkadaşlar bilginiz olsun.

@serdarengin
Hayırlısı olsun abim Allah gönlüne göre versin

@2012 doblo premio
aga arabayı satıyorum...üstünde olmasının bir avantajı yok,orjinalini taktım..yoksa başka sorun yok...800 istiyorum.

@Sezgin Tok
kaç inç cihaz bende necvox 1010 taktırdım 7,5 den biraz büyük çerçeve olmadı çerve içini kestik 😀 sonra yapıştır falan uğraştık biraz

@cihatbayir
aynen büyük inçlerde çerveçe olmuyo içerden oturdup yapıştırmak gerekiyo çerçeveye teybi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back