Navimedia Fiat Oto Multimedia Sistemleri

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
1. ürünün Wince 6.0 yeni arayüzlü versiyonunu hepsiburda dan 500 liraya aldım montajını kendim yaptım,4 aydır sıkıntısız kullanıyorum.

@yunus0635
@DoBLo_cU
o paralara bulamdık link varsa atabilirmisin

@cihatbayir
sponsorumuz ile arayıp görüş (0212) 438 3450

Sponsorumuzu aradım Doblo için multimedia cihazın ellerinde kalmadığını ve artık getirmeyeceklerini söyledi.
Tavsiye bir yer veya cihaz olup olmadığını sorduğumda arka planda bir yeri aradı 1100 TL ye android 5.1 li cihaz olduğunu istersem yardımcı olabileceklerini belirttiler.
Açıkçası cihazın garantisi veya sorun anında destek alamayacağımı düşündüğüm için sponsor firmadan tedarik yerine daha önce linkini verdiğim diğer firmadan cihazı aldım.
Gayet memnunum.

Son düzenleme:
@yunus0635
yunus başkanım sponsorumuzun fiyatlarını bi gözden geçirin derim ben androidler çıkmadan önce fiyat aldım bize verdiği fiyata dışarıda kendisi de satıyor

[QUOTE="cihatbayir, post: 242582, member: 10varki yunus başkanım sponsorumuzun fiyatlarını bi gözden geçirin derim ben androidler çıkmadan önce fiyat aldım bize verdiği fiyata dışarıda kendisi de satıyor[/QUOTE]
Dobloya uygun c
@atank
Dobloya uygun cihaz satmıyorsa burda ne işi varki @yunus0635

@doblo3535
yeni hazırlıklar içersinde

@doblo3535
takipte kal

Ben ayri biyerde bi giris yada bi kutu istemiyorum tum hersey direk teyibin ustunde olaun istiyorum baya arastirdim youtub da turkiyede biri deismis vidyoyu izledim cok guzel cerceveyi deistirmis direk dabil dakmis hersey kendi istunde

Bende d3 aracima multimedya cihaz bakıyorum android cihazlar ilgimi çekiyor ancak bu cihazlarda da video oynatmak için avi formatına çevirmek gerekiyormgerekiyor mu yoksa telefonda olduğu gibi yüklenen her video yu oynatiyormu kullananlar bilgilen dirir ise çok memnun olurum

Gerekmiyo tum mp4 leride direk indirnizgibi bicogunu aciyo nadiren baziliri acilmiyo

selamlar arkadaşlar d3 için ne almalı multimedya kararsızım yardım lütfen

Abilerim gebze cayirova armağan elektronik var orayla irtibata geçin
Sahibinden .comdaa vardir ürünleri

Sayın yöneticiler.
D3 için düşünülen NAVİMEX 9968 gibi ürünleri, 25.09.2013 den bu yana tartışılan ve net bir çözümü olmayan konuyu belirsizlikleri ortadan kaldırmak adına bu ürünü güvenilir bir şekilde ve TEAMDOBLO ailesine de indirimli nereden nasıl almalıyız.
Saygılarımla.

YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back