Navimedia Fiat Oto Multimedia Sistemleri

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@yunus0635
evet bunun ekranı üst kısma doğru çıkıyo benim baktığım dardı 6.5 inç sanırım sendedi 7 mi?
marka ve modeli nedir acaba öğrenebilirmiyiz

@volkan guney
Arge yapmak lazım abi yazılım lazım ona araç bilgilerini ekrana almak için yoksa ekranı koy müzik tesisatını bağla orası kolay. D4 teki gibi yapmak lazım yakıt falan göstersin 😀

@gökhangün
Ben 7-8 aydır bu ürünü temin etmek için bekliyorum
Sabır edelim sabreden derviş hesabı ben işin takipçisiyim merak etmeyin

@navimedia
d3 için kullandığımız multimedianın güncel fiyatı nedir acaba

@AN7807
piyasadada 1000 tl sanırım bize bi ayrıcalık tanırlar belki 🙂

Arkadaşlar duble teyp çıtası takmak için ortadaki çıtayı kesmemiz gerekiyormu

Dosyalar

• 20160425_142618.jpg
    20160425_142618.jpg
    54,3 KB · Okunma: 65
@cihatbayir
Tekrar takılabilecek bi şekilde kesiliyor. Gerektiğinde aynı parça vidalanıp orijinal teyp takılıyor.

onu kestim arkasındaki plastiğide kestim ama yinede sığmıyor konsola dayandı 🙂

Andorid multimedia takılırken sadece resimdeki plastik parça yı kesmek gerekiyor
oda yeni teyp de kablolar ve soketler arttığı için teybin konsulun içine oturması zorlaşıyor
konsol içini genişletmek için bu parça kesiliyor onun dışında konsol içindeki metal kızak olduğu gibi duruyor
multimedia onun içine giriyor orjinal teybi gibi konsola tam olarak oturuyor.

Dosyalar

• Resim.jpg
    Resim.jpg
    145,5 KB · Okunma: 89
  • 2.jpg
    2.jpg
    93,9 KB · Okunma: 79
  • 1.jpg
    1.jpg
    80 KB · Okunma: 80
  • 3.jpg
    3.jpg
    101,5 KB · Okunma: 87
Son düzenleme:
@Yolgezer usta bendeki üniversal duble arka tarafı geniş ona çerçeve aldım ama sığdıramadım baya bişeyler kesip biçmek gerekiyor daha önce takılmış çok gördüm ama nasıl takılıyor bilmiyorum ama baya sıkıntılı galiba

@cihatbayir
Arka taraftada plastik parça var teyp oturması için orayıda kesmen gerekiyor.

@Sezgin Tok
usta orta difizörü komple kestim sadece çerçeve kaldı onda sıkıntı yok ama aracın konsoluna sığmıyor hava kanalı ile konsol arasındaki boşluğa girmesi gerekiyor ama girmiyor onlarıda mı kesmek gerekiyo acaba diye düşündüm daha önce takan arkadaşlar varsa diye gruba yazdım konsoluda kesmek işime gelmedi 🙁

@cihatbayir
Arkada kesilecek yer var elinle kesemezsin. İsmini unuttum bi alet var dikine testere kesip teyp in arkasına yer açacaksın kablolarda sığmaz yoksa.

@Sezgin Tok
baya kesti baktım kese kese bişey kalmayacak bende geri topladım 🙂 araştırmaya geçtim baştan araştırsam daha güzel olacaktı ama yapacak bişey yok arka taraflarıda kesince sıkıntı olurmu peki ses vs gibi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back