Mevsimlik Lastik

@MEHMET78

maximin ön diskleri nerdeyse kısa şasilerin 2 katı. Fren performansından çok memnunum özellikleri continentalleri aldıktan sonra ıslak veya kuru zemin farketmeksizin Hem basarken hem dururken iyiyiz.

@Sezgin Tok

bu parça serviste yok.dışarıdan araştıracaksın.az önce baktım.381 lira diskler 102 lira balatalar toplam 483 lira sadece brembo disk balata seti(parça).işçilik artık size kalmış

Abi zahmet olmazsa link atarmısın?

Bizim d3 doblolarda d284 kullanılıyor.
Maxi doblolarda d305 kullanılıyor. Doğru orantılı olarak Maxinin boyutlarından dolayı fren disk boyutları büyümüş.
Bende maxinin disk balata takımını önlere uygularsam tatmin edici bir sonuç elde edebilirim diye düşünüyorum.
Brembo almak daha mantıklı ama servis garantisi dışına çıkmak istemiyorum.

@Sezgin Tok

servis ikisini de kabul etmez şu anda.ya garanti bitince yaptırmanız gerekir ya da fren kısmı garanti kapsamı dışına çıkar.

@Sezgin Tok

link olarak hangisini istiyorsun?305 mi 284 mü?

bu da 284'-n balatası.brembo

(link)

318 lira diski.130 lira da balata seti. etti 458 lira.

Raptor abi teşekkürler.

@RAPTOR linkler için teşekkürler

@RAPTOR

Abi bunun açıklamasında 5 bijon yazıyor benim araç 4 bijon benim kasaya göre var mıdır .

(link)

(link)

@RAPTOR bu linkteki ler de benim araca uyumlu sanırım .

linkler için bende teşekkür ederim en büyük sikintim buydu yaz baslamadan değişikliği hemen yapayım ...

komple sistemi değiştirmeden sağlıklı sonuç alabilir miyim sadece bunları değiştirerek abi ?

fren hidroliği de vardır burda gökhan. ona da bak. hidroliği de değiştirirsin.

@Fethi KORKUT abi fren hortumlar i var ama hidrolik yok hortumlar da toplamda 35-40 liraya felan geliyor yani hortumlar + diskler + Balatalar toplam 350 tl yapıyor inş . Stok sorunu yoktur inş. , hidrolik bi şekilde bulacak artık

Son düzenleme:
hidrolik de frenciye kalsın artık.

@ToeXicT

bunlar D3 gökhan.5 bijon bunlar.bizim arabalar 4 bijon ama bizim fren takımlarıda var o sitede.

@RAPTORAbi benim.verdigim linkte 2001-2010 arasi yaziyir bijon.aciklamasi yok ama. Resim inceledigimde 4 bijon oldugunu gordum .

Bir de Abi bu parcalar orj. Sisteme gore tahmini % kac iyilesme saglar sence

Abi şöyle söyleyeyim focus 2.5 da brembo takımı almıştık 225 40 18 orijinal st jant dunlop sport Max tt lastik lastik ısınana kadar stok frenler abs çabuk devreye giriyordu şehir içi sıkıntı oluyordu. Brembo ya geçince ben sadece 4 disk ve balata takımı değiştirdim gerçekten farkı hissediyorsunuz daha geç abs ye düşüyor neredeyse yön değişimi yapmadığınız sürece direk olarak olduğu yere yapıştırıyor. Takımı yurt dışından jant getiren abiler 1200tl getirmişlerdi.

Back