- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
fabrika çıkışı 175/70 R14 88T iken 82T takman büyük cesaret gibi duruyor. umarım lastikçinin elinde 88T olmadığı için 82T yi 'bişey olmaz' diye önermemiştir. sonuçta hem yanak sağlamlığı çok önemli hem de yokuş inerken ön lastiklerin her birine 500 kg. gibi bir yük biniyor. yokuş çıkarken de arkalara aynı şekilde tabi..Pirelli Cincurta P1 175/70 R14 82T lastik aldık daha önce kullanıp tecrübe edeniniz veya yorum yapacak var mı
dört mevsim lastik ile yaz lastiği arasında fak nedir? İkisinden birini alacağım. Yaz lastiği yağışlı havada çok kayar mı? . Kış lastiğim var .
Evet arkadaşlar bugün itibariyle duravislerden kurtuldum ve continantal eco contrat 5 taktirdim araca 4 tanesi balansi ve nitrojeni ile beraber 600 liraya maloldu. Pisman olmam insallah. Herkese kazasiz surusler
Evet arkadaşlar bugün itibariyle duravislerden kurtuldum ve continantal eco contrat 5 taktirdim araca 4 tanesi balansi ve nitrojeni ile beraber 600 liraya maloldu. Pisman olmam insallah. Herkese kazasiz surusler
Hayirli akşamlar arkadaşlar doblom hala kişlik lastiklerle geziyor aracim 2012 1.9 mjet hic yük koymuyorum tamamen ailem için aracimin üstünde 195 65 15 var bu aracin orijinal ebati nedir birde allah için bir marka soyleyin ben ne marka lastik alayim hic tecrubem yok fiyat hic önemli değil doblom en iyisine layik