lastik tecrübesi.

Yanlis anlamanizi istemem ama Almis oldugum markanin çin mali alman mali fransiz mali hatta yerli mali bile var bunu sadece fransiz mali olarak degerlendirmek bana uygun gelmedi .. aracimin garantisi devam ediyor..yani garantisi bozulmadi ..ayni lastikle bu kasayla ayni olan opel comboyla gitmistim bi kac hafif kusurla muayeneden gecti..

Yeni opel combo ile arasinda kullanim farki var mi?

Muaynede sorun olmamasina sevindim cunku bizim kisliklarda binek yazliklarida binek tipi alacagiz cunku kullani da cok fark oluyor

Kullanim farki yok ikiside ayni geldi bana gore ..yeni aldigim lastiklerin ebatinda kis lastiklerimde var ne serviste ne muayenede su ana kadar bi sikintisini gormedim cok sukur .. 🙂

gecen aralikta bizde binek lastigi ile girdik muayneye sorun olmadi

sevindim yaz lastiklerinide binek tipi alacagiz

Yanlis anlamanizi istemem ama Almis oldugum markanin çin mali alman mali fransiz mali hatta yerli mali bile var bunu sadece fransiz mali olarak degerlendirmek bana uygun gelmedi .. aracimin garantisi devam ediyor..yani garantisi bozulmadi ..ayni lastikle bu kasayla ayni olan opel comboyla gitmistim bi kac hafif kusurla muayeneden gecti..

Yeni opel combo ile arasinda kullanim farki var mi?

Muaynede sorun olmamasina sevindim cunku bizim kisliklarda binek yazliklarida binek tipi alacagiz cunku kullani da cok fark oluyor

Kullanim farki yok ikiside ayni geldi bana gore ..yeni aldigim lastiklerin ebatinda kis lastiklerimde var ne serviste ne muayenede su ana kadar bi sikintisini gormedim cok sukur .. 🙂

gecen aralikta bizde binek lastigi ile girdik muayneye sorun olmadi

sevindim yaz lastiklerinide binek tipi alacagiz

Lastikcibana eger binek tipi 205 olcude lastik alirsan garanti veremeyiz dedi bende zaten lastige garanti vermiyorsunuz dedim size garanti verdiler mi?

aldıgım kış ve yaz lastiklerin iki yıl garantisi var .. garanti işi lastikçiye göre değişiyor galiba ..

Bana sacma geldi zaten siz nereden aldiniz lastikleri

cevizlibağ'da istanbul rotbalanstan aldım.. yeniyüzyıl üniversitesi var onun yan tarafında ..

Bende oraya gideyim tesekkurler

Bende oraya gideyim tesekkurler

oguz merhaba gıttıgınde aracları 2 adet olarak belırt ıstersen extra ındırım alabılırsek bende almak ısterım..

Erhan abi tamam belki biraz daha indirimle aliriz

valla cok ıyı olur benım lastıkler dıslerı daha yepyenı ama zorunlu degısıyorum zaten gordugunde sasırırsın tabanları bozuk sallıyor arabayı ya saga yada sola cektırıyor denemsem ınanmazdım lastıkten olduguna ama kesın ondan 🙁 800 tl sıkısmıs arasına 🙂

valla cok ıyı olur benım lastıkler dıslerı daha yepyenı ama zorunlu degısıyorum zaten gordugunde sasırırsın tabanları bozuk sallıyor arabayı ya saga yada sola cektırıyor denemsem ınanmazdım lastıkten olduguna ama kesın ondan 🙁 800 tl sıkısmıs arasına 🙂

Her lastik takimida 800 tl degil onu belirtmek isterim 🙂

benım aracın uzerındekı lastıkler 195-60-16 ve aldıgım en ucuz fıyat 280 dı galıba oda nexen dıye bır markaydı ama yıne arastırmak lazım.

205 / 55 / 16 150 tl ye Dunlop marka lastık buldum 4 tanesı 600 tl ye gelıyor yumusak lastık ıstersen ( 220 tl mıchelın kı fransız malıymıs vazgectım ) goodyear 200 tl adedı dedı lastıkcı ne yavsıye edersınız brıdgestone ve goodyear bence ıkısıde ıyı marka lastık..

205 / 55 / 16 150 tl ye Dunlop marka lastık buldum 4 tanesı 600 tl ye gelıyor yumusak lastık ıstersen ( 220 tl mıchelın kı fransız malıymıs vazgectım ) goodyear 200 tl adedı dedı lastıkcı ne yavsıye edersınız brıdgestone ve goodyear bence ıkısıde ıyı marka lastık..

erhan bey dunlop lastikler iyidir ayrica 150 tl ..gercekten iyiymis ama sizinde soylediginiz gibi arastirmak lazim

Mıchelın kalıtelı sessız lastık ama cok yumusak lastık cabuk yarılabılır

mıchelın lastık daha once bırcok aracımda kullandım cok kalıtelı lastık ama en kucuk bır darbede balon yapıyor yanakta yada kesılıyor malum ısımız geregı cukur kaldırım vs bazen ekonomıyı bıle dusunmuyoruz o yuzden sıkıntılı oluyor..

Brilantis 2 Barum 88T aldım continental yan ürün 80x4 240 tl ıslak kuru super 30 bin km oldu erime yatma yok ezilme çatlama yok ben memnunum hem fiyatı hem durumu ...

Barum Brilantis 2 aldım 185 65 15R 88T 80x4 den 240 lira verdim takma balans ücretsiz 35 bin km oldu yatma çatlama patlama ezilme yok ıslak kuru çok güzel tutuş ben çok memnunum

hayırlı olsun.güle güle kullanın.

Merhaba arkadaşlar

Lassa Snoways 2C 195/60R16 99T (kış) bu lastiği almayı düşünüyorum
242,58 TL fiyat olarak buldum internet üzerinden. Bu ürünü kullanan arkadaşlar var ise yorumlarınızı alabilirmiyim ve önerilmisiniz ?

Teşekkürler

Back