serdarengin tarafından yazılan metin:
dostlar bu aralar bende lastık değiştiricem,son zamanlarda kimler değişti,ne tavsiye edersiniz.boşuna aramayalım bi hafta..😀
aracım sadece binek,çoğu zaman 2 kişiden fazla kimse binmez...yumuşak olsun diyorum ama,ne yapayım dersiniz?
burak22 tarafından yazılan metin:
bende lastik değiştiricem 185/65/15 92T goodyear düşünüyorum sizce iyi midir ? Ufak bir bilgilendirme belki duymuşsunuzdur ama ben yine de söyliyim 4 adet goodyear binek ya da 4x4 lastik alana navigasyon cihazı hediye bilginize... 🙂
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
burak22 tarafından yazılan metin:
bende lastik değiştiricem 185/65/15 92T goodyear düşünüyorum sizce iyi midir ? Ufak bir bilgilendirme belki duymuşsunuzdur ama ben yine de söyliyim 4 adet goodyear binek ya da 4x4 lastik alana navigasyon cihazı hediye bilginize... 🙂
Gayet mantıklı 🙂
munurkavalci tarafından yazılan metin:
arkadaşlar doblo ma bridgestone b250 185 65 14 lastik aldım 4 tanesi 540 tl ve 12 ay vade yaptılar bu lastik hakkın da bilgisi olan varmı yeni modelmiş taze lastik 4011 üretim tarihi ben ce yumuşak ve direksiyon süper yumuşadı ve hafifledi yorumlarınızı bekliyorum
birazdan gidip 175 70 14 brigston taktıracağım..akşama test sonuçlarını anlatırım..bu arada bayadır yaptırmadım ROTBALANS ı ne kadara yapıyolar istanbulda abi bileniniz varmı...?????
birazdan gidip 175 70 14 brigston taktıracağım..akşama test sonuçlarını anlatırım..bu arada bayadır yaptırmadım ROTBALANS ı ne kadara yapıyolar istanbulda abi bileniniz varmı...?????
cmzyl tarafından yazılan metin:
arkadaşlar selam 2011 doblo 1,3 multijet safeline model aracım var.hususi amaçlı kullanıyorum.üzerindeki orjinal lastikleri 185/55/15 di fakat ben gzl bi jant vede lastik takmak istedim.205/55/17 jant aldım.ön tekerleri tam sağa ve sola çevirdiğim zaman yani U dönüşü yamak istediğim zaman ön tekerler iç çamurluğa sürtüyor 🙁 Araç yol tutuşu hissedilir şekilde arttı fakat kalkışlarda sanki arabada 300 kilo yüklüymüş gibi kalkış sergiliyor.jantları fazla abarttım galiba.yakıta da yansıdı bu....malesef bu şekil bi sorunum var bakalım napacaz.
RAPTOR tarafından yazılan metin:
cmzyl tarafından yazılan metin:
arkadaşlar selam 2011 doblo 1,3 multijet safeline model aracım var.hususi amaçlı kullanıyorum.üzerindeki orjinal lastikleri 185/55/15 di fakat ben gzl bi jant vede lastik takmak istedim.205/55/17 jant aldım.ön tekerleri tam sağa ve sola çevirdiğim zaman yani U dönüşü yamak istediğim zaman ön tekerler iç çamurluğa sürtüyor 🙁 Araç yol tutuşu hissedilir şekilde arttı fakat kalkışlarda sanki arabada 300 kilo yüklüymüş gibi kalkış sergiliyor.jantları fazla abarttım galiba.yakıta da yansıdı bu....malesef bu şekil bi sorunum var bakalım napacaz.
sn cmzyl;
lütfen kendinizi tanışma bölümünde yeni başlık açarak tanıtınız!site kuralları gereği kandini tanıtmayan üyelerin mesajları cevaplanmayacaktır.
geremy tarafından yazılan metin:
impestus lassanın en pahalı lastğimi?