- Renk
- LAL KIRMIZI
Arkadaşlar bir fikrim var...Yeni alacağım D3 dobloma kara boru diye tabir edilenkalın kalorifer borularından yan ve arka koruma barı yapmak istiyorum ...Nedeni ise şu ...Öncelikle şu hafif alaşım olsun ve şık olsun diye krom veya alimiyum malzeme kullanılmaktadır...Ama benim şahsi kanaatim bu barların sadece araçta şıklık yaptığı ama aracı korumadığı yönündedir.....Şimdi birçoğunuzun başına gelmiştir ...Bu barların ufak dokunmalarda ezildiğini ve hatta aracın marşbiyel ve tamponuna zarar geldiğini görmüşsünüzdür....Benim yapmak istediğim 3mm kalınlığındaki 4cm çapındaki borulardan yannlara ki bunların çok hoş oval kapamalarıda var ve 5 cm çapındaki borudan arkaya takarak bağlantı kulaklarını kalın lamadan şaselere bağlayarak böyle bir koruma yapmak istiyorum aracım lal kırmızı olacak canlar siyah borularıda metalik siyaha boyadımmı süper olur sağlamlık ve görsellik açısından diye düşünüyorum...Şimdi ağır olcur diye söylenenleri duar gibi oluyorum evet extradan sordum 85 kilo yük binecek olsun her daim arcı savrulmadan ve darbelerden koruyacak......Fikirlerinizi bekliyorum.....D3 lerin bagaj kapağı biliyorsunuz arka tamponda yarın cm içeride büyük risk taşıyor bence bagaj kapağı...